Ege'yi yıldızlar bastı

Yıldızların favorisi Ege, yine starları ağırlıyor. Dünyaca ünlü marka Swarovski’nin varisi Victoria, tatil için Marmaris’e geldi. Karolina Kurkova ise ailesiyle Bodrum’da...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2018 Güncelleme 26 Temmuz 2018, 02:28
Ege’yi yıldızlar bastı

İÇİNDEKİLER



Türkiye'nin
eşsiz güzellikleri, kuşkusuz dünyaca ünlü yıldızlar ile jet sosyeteyi de büyüledi... Geçtiğimiz yılki dillere destan düğününün ardından balayı için Bodrum'a gelen Victoria Swarovski, önceki gün soluğu yine ülkemizde aldı. Swarovski markasının 24 yaşındaki varisi Victoria, bu kez de Marmaris'te bulunan lüks bir oteli tercih etti.

Aynı zamanda dünyaca ünlü bir şarkıcı da olan Victoria Swarovski, 323 bin kişinin takip ettiği instagram hesabından ülkemize övgü yağdırdı. Birkaç yıl önce Bodrum'dan 3 milyon euro'ya villa alan dünyaca ünlü Çek model Karolina Kurkova de Swarovski ile aynı saatlerde ailesiyle Bodrum'a geldi.



Geçen yıl Werner Mürz ile milyonluk bir düğün ile evlenen Swarovski imparatorluğunun varisi Victoria Swarovski, balayında da Bodrum, Datça ve Göcek'i gezmişti.




Aynı zamanda şarkıcı olan Victoria, Marmaris'ten bu paylaşımı yaptı.



Geçen gün Prag'da olan Çek model, Bodrum'da 'İPRAGaz' tabelası görünce "Ben Prag'dan ayrıldığımızı sanıyordum" diye espri yaptı.



Victoria's Secret'ın eski meleklerinden Karolina Kurkova, bu yaz da gelenek bozmadı ve Bodrum'daki süper lüks villasına geldi.



TÜRKİYE'Yİ SEVİYO'RUS'
Putin'in sağ kolu Dimitri Peskov'un kızı Liza'dan sonra Peskov'un eski eşi Yekaterina Solonitskaya, Marmaris'e gelip ülkemize övgü yağdırdı.