Ayrılsak da beraberiz

Dört ay önce boşanan Gül Gölge ile Murat Saygı önceki gün oğulları için Bodrum’da buluştu. İbrahim Tatlıses ile eski hayat arkadaşı Derya Tuna da Bitez’de bir araya gelip kanlı bıçaklı ayrılanlara medeniyet dersi verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Temmuz 2018 Güncelleme 23 Temmuz 2018, 04:07
Ayrılsak da beraberiz

İÇİNDEKİLER



Bodrum,
önceki gün eski eşlerin medeniyet dersine sahne oldu. Bahsi geçen isimlerden ilki İbrahim Tatlıses ile eski hayat arkadaşı Derya Tuna'ydı. 18 yıllık birlikteliklerini oğulları İdo'ya rağmen 2001'de bitiren ikili, önceki gün Bodrum'da buluştu. Gündüz saatlerinde Bitez Doria Beach'te deniz keyfi yapan Tuna, akşam da Tatlıses'le Bodrum Ortakent'teki bir balıkçıda bir araya geldi. "Yollarımız ayrılsa da kalplerimiz bir" diyen diğer eski eşler ise Gül Gölge ile Murat Saygı idi. 11 yıllık evlilikleri Mart'ta biten ikili, oğulları Ali ve Emir için önceki gün Bodrum'da buluştu.


ÇOCUKLAR İÇİN
Eski eşlerden Gölge, Gümüşlük'teki Mimoza adlı mekanda çıktıkları akşam yemeğinden bir kareyi instagram'da paylaştı. İkili, geçtiğimiz ay da küçük oğullarının doğum günü için bir araya gelmişti.



TUNA'DAN İBO'YA VEFA ÖRNEĞİ
Geçtiğimiz yıllarda başından vurulduğu için yürümekte zorlanan Tatlıses'e 18 yıllık eski hayat arkadaşı elinden tutup böyle yardımcı oldu.



ÖZGÜVENLİ SEÇİM
Fit vücuduyla dikkat çeken 53 yaşındaki Derya Tuna, mayo yerine bikini tercih ederek iddiasını gözler önüne serdi.


DOĞAN SAVAŞ