Lüküs hayat oh ne rahat

Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, haftalığı 85 bin dolarlık yatla St. Tropez’de; Şebnem Çapa günlüğü 15 bin euro’luk guletle İtalya’da tatilde. Rachel Araz ile Sami Kiresepi ise günlüğü 4 bin euro’luk villada Mikonos’ta keyif sürüyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2018 Güncelleme 20 Temmuz 2018, 04:18
Lüküs hayat oh ne rahat

İÇİNDEKİLER



Magazin
ve sosyete dünyasının ünlü isimleri, yaptıkları tatille imrendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Ege koylarını kiraladıkları lüks bir guletle gezen Almeda Abazi ile Tolgahan Sayışman, önceki gün ise rotalarını Fransa'ya çevirdi. Kişi başı bin 800 dolar verip Beyonce konserini en önden izleyen ünlü çift, dün ise haftalığı 85 bin dolar (410 bin lira) olan lüks bir yat kiralayıp St. Tropez'e gitti.



Sosyetik gezginler Şebnem ile Celal Çapa ise günlüğü 15 bin euro (85 bin lira) olan lüks bir guletle İtalya kıyılarını geziyor. Diğer sosyetik çift Rachel Araz ile Sami Kiresepi ise 3 hafta kalacakları Yunanistan'ın gözde adası Mikonos'ta günlüğü 4 bin euro yani 22 bin 500 lira olan bir villa kiraladı.



Sosyetenin en gezgin isimlerinden Şebnem Çapa, günlüğü 18 bin euro'luk Infinity isimli lüks guletle İtalya'nın gözde koylarını dolaşarak yazın keyfini sürüyor.



​RACHEL ARAZ ILE SAMI KIRESEPI
Sosyetik işadamı ile blogger eşi, Yunanistan'ın gözde adası Mikonos'ta yaklaşık 3 hafta tatil yapacak