‘Sanat’a saygı albümü(Hollywood dedikoduları)

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2018 Güncelleme 14 Temmuz 2018, 00:30
‘Sanat’a saygı albümüHollywood dedikoduları

İÇİNDEKİLER



Dünya
çapında çok ses getiren Buddha Bar albümlerini hazırlayan ünlü DJ Ravin, yeni projesinde 3 Türk Sanat Müziği eserine yer verdi. Dünyaca ünlü müzisyenin yeniden yorumladığı 'Bir Demet Yasemen', 'Eski Bir Tango Gibi' ve 'Biraz Geç Kalmadın Mı?' şarkıları tüm dünyada dinlenecek.


ÜNLÜLERE KÖTÜ HABER
Twitter'ın sahte hesapları tespit edip listelerinden çıkarması sonucu ünlülerin takipçi sayısı büyük düşüş yaşadı. Örneğin ABD'li şarkıcı Katy Perry'nin takipçi sayısı yaklaşık 2 buçuk milyon kişi azaldı.


​SELENA'DAN AŞK ÇALIMI
Justin Bieber, yaklaşık 3 hafta önce aşk yaşamaya başladığı Hailey Baldwin ile nişanlanınca gözler eski sevgilisi Selena Gomez'e çevrilmişti. Gomez'in de çok yakın arkadaşının erkek kardeşi Caleb Stevens ile birlikte olmaya başladığı iddiası gündem yarattı.



YOK BÖYLE İDDİA!
Efsane yıldız Michael Jackson'ın ölümünün ardından 9 yıl geçtikten sonra korkunç bir iddia ortaya atıldı. Merhum starın doktorunun baba Joe Jackson'ın sesinin tiz tonunu koruması için Michael Jackson'a kimyasal hadım (kimyasal kastrasyon) uygulattığı iddiası tüm dünyada şok etkisi yarattı.


22 DALDA BİRDEN ADAY
Bu yıl 70'incisi verilecek Emmy Ödülleri'ne aday gösterilen televizyon yapımları, Television Academy'nin Hollywood'da düzenlediği törende duyuruldu. HBO kanalının 'Game of Thrones' (Taht Oyunları) adlı dizisi 22 dalda adaylık elde ederek Emmy Ödülleri'nde en çok adaylık kazanan yapım oldu.