Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren'e büyük şok!

Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca, "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan 4 yıl 2 ay, şarkıcı Cenk Eren ise yine "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan, 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanıklara verilen cezalarla ilgili herhangi bir erteleme ve geri bırakma kararı uygulanmadı.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 18 Mayıs 2018, 11:55
Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca ve Cenk Eren’e büyük şok!

İÇİNDEKİLER

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca, 'uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan 4 yıl 2'şer ay hapis cezası aldılar. Cenk Eren'in ise, uyuşturucunun kokain olması nedeniyle cezası yedi yıl altı ay hapse çıkarıldı. Daha sonra bu ceza duruşmadaki iyi halden 6 yıl 3 aya indirildi.

Ünlü isimler, kararı ilk etapta İstinaf Mahkemesi'ne taşıyacak. İstinaf Mahkemesi'nden ünlü isimlerin aleyhine bir karar çıktığında süreç Yargıtay'a taşınacak. Yargıtay'ın cezaları kesinleştirdiği takdirde, bu isimler cezalarının üçte ikisini yatacaklar. Örneğin 4 yıl 2 ay ceza alanlar 22 ay 20 gün hapis cezası alacak.

Birçok torbacının aynı suçtan daha fazla yattıklarını hatırlatmakta fayda var! Çağatay Ulusoy gibi gözde bir oyuncu, bu hatayı nasıl yapar? Hadi içiciydi diyelim, uyuşturucuyu evde başkalarıyla paylaşmanın ticarete girdiğini bilmiyor muydu? Ona bu detayı kimse anlatmadı mı? Elbette asıl suçlu Çağatay ama bu genç düştüğü beladan kurtulabilirdi. Bence Çağatay'ın kariyerine yön veren büyükleri, menajerleri ve yapımcıları da hatalı. Çağatay'ın kariyeri doğru yönetilmedi!

Çağatay tam da oyunculukta büyük bir çıkış yakalamışken, Netflix'le dizi için anlaşmışken, şimdi uyuşturucu yüzünden ağır bir fatura ödeyebilir! Ünlü yapımcı Türker İnanoğlu, alkol bağımlısı olan Cüneyt Arkın fazla içmesin diye 7 yıl boyunca sette ünlü oyuncunun çayına, suyuna gizlice ilaç attırmış. Arkın'ın eşi Betül Hanım, aynı ilacı evde de kocasının çayına, çorbasına gizlice atarmış.

Bu sır operasyon 7 yıl sürmüş. Bu ilaç alkolden nefret ettiriyormuş. İnanoğlu "Cüneyt bu sayede içkiyi bıraktı" diyor.
Kurt yapımcı İnanoğlu, oyuncusunu böyle kurtarmış. Peki ya şimdiki yapımcılar ne yapıyor? Son dönemde uyuşturucu soruşturmasında adı geçmeyen oyuncu kalmadı!

Neden acaba?

Sabah-Günaydın