Seren Serengil'in eski sevgilisi Özay Bakır'dan Yaşar İpek'e şok suçlama!

Şarkıcı Özay Bakır, eski sevgilisi Seren Serengil’in nişanlısı Yaşar İpek hakkında suç duyurusunda bulundu: “Seren ile bir videoyu silmedim diye beni ölümle tehdit ediyor!” Seren Serengil’in eski sevgilisi Özay Bakır, Yaşar İpek’in kendisine çok ağır mesajlar attığını söyleyerek savcılığa başvurdu. İpek’in sadece kendisine değil annesine de hakaret ettiğini belirtti. İşte Özay Bakır’ın, Uçankuş’ta yayınlanan dava dilekçesi: “19 Şubat’ta çalıştığım işletmeyle ilgili sosyal medyada bir video paylaştım. Şüpheli taraf o tarihten itibaren hakaretlere, tehditlere başladı. Bana şu mesajları attı: ‘Karımın videosunu sil. Seni gelir sahnede...’, ‘Mekanını basarım, seni felç ederim.’ Özay Bakır, Serengil’in kendi hesabından da tehdit, hakaret içerikli mesajlar aldığını belirtti.

Giriş Tarihi 16 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 16 Mayıs 2018, 12:39
Seren Serengil’in eski sevgilisi Özay Bakır’dan Yaşar İpek’e şok suçlama!

İÇİNDEKİLER

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Seren Serengil'in eski sevgilisi Özay Bakır ile nişanlısı Yaşar İpek mahkemelik oldu. Bakır, paylaştığı bir videoda Serengil'in görünmesi nedeniyle İpek'in kendisini tehdit ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

HT Magazin'de yer alan habere göre, şarkıcı Özay Bakır geçtiğimiz günlerde sosyal medyada, eski sevgilisi Seren Serengil'in de yer aldığı bir video paylaştı. İddiaya göre videoda nişanlısının göründüğünü fark eden Yaşar İpek, kıskançlık krizine girip videoyu silmesi için Bakır'ı mesaj yağmuruna tuttu.

Üç ay süren hakaret, küfür, tehdit içerikli mesajlar üzerine Bakır, durumu yargıya taşıma kararı aldı. Genç şarkıcı, Yaşar İpek'in mesajlarının da yer aldığı dosyayı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na teslim ederek suç duyurusunda bulundu.

SEREN SERENGİL'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Seren Serengil olayın perde arkasını anlattı: Özay ile biz 7 ay önce ayrıldık. Özay'ın sayfasında benim videolarım vardı, kaldırması için ricada bulundum. Kendisi videoları kaldırmadı. Ayrıldığımız için 'o videoların durmasına da gerek yok' dedim.

Ben Yaşar ile görüşmeden önce böyle bir talepte bulunmuştum, avukatım aracılığıyla da kaldırmasını rica ettik ama inatla silmedi o videoları.

Sonra Yaşar'ın takipçileri Yaşar'ı uyarmış bu konuda... 'Senin evleneceğin kadının, nişanlının videosu duruyor, sen nasıl böyle bir şeyi hazmediyorsun' diye Yaşar da birilerini arayıp video kaldırmasını rica etti.

Özay, videoları silmeme konusunda inat edince Yaşar bu kez Özay'ı aradı. 'Ben bu kadınla evleniyorum, sen hala bu insanın videosunu tutuyorsun' deyip tartıştılar. Olay bundan ibaret.

DÜĞÜN MONACO'DA

Öte yandan Seren Serengil sosyal medya hesabından nişanlısı Yaşar İpek'le fotoğrafını "11 Haziran'da Monaco'da çok yakınlarımızın katılacağı bir törenle evleniyoruz. Çok mutluyuz siz sevdiklerimizle paylaşmak istedik..." notuyla paylaştı.