Hülya Avşar: Atatürk dedemin arkadaşıydı

Hülya Avşar, dedesi İlhan Bardakçı'nın Atatürk'ün yakın arkadaşlarından biri olduğunu iddia etti.

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2018, 00:00 Güncelleme 08 Mayıs 2018, 14:05
Hülya Avşar: Atatürk dedemin arkadaşıydı

İÇİNDEKİLER



Son dönemlerde 'Selfi' filmi ile gündeme gelen Hülya Avşar, dedesi İlhan Bardakçı'nın Atatürk'ün arkadaşlarından biri olduğunu iddia etti



FİLMİNİN GİRİŞİNDE SÖYLEDİ

Oyuncu Hülya Avşar, ilk haftasında 2 bin 440 kişi tarafından izlenen otobiyografik filminin girişinde, annesi merhum Emral Avşar'ın babası, dedesi İlhan Bardakçı'nın Atatürk'ün yakın arkadaşlarından biri olduğu bilgisini paylaştı.

"ATATÜRK'ÜN SOL YANINDAKİ KİŞİ DEDEM"
Filmde dedesinin fotoğrafını paylaşan Hülya Avşar, "Atatürk'ün sol yanındaki papyonlu kişi dedem. En iyi arkadaşlarından biriymiş" yorumunu yaptı.Ayvalık'ta fabrikatör olan Bardakçı'nın Atatürk ile yan yana olduğu fotoğrafın nerede ve kaç yılında çekildiği bilinmiyor.



Gişede büyük hüsran yaşayan 54 yaşındaki Hülya Avşar'a 'Selfi' filminden bir darbe daha. Avşar'ın kendi hayat hikayesini anlattığı, bir el kamerasıyla çektiği filmi 'Selfi' 27 Nisan'da Türkiye genelinde 80 salonda vizyona girmişti. Film ilk 3 günde 1300 kişi tarafından izlenince birçok salon sahibi gösterimi durdurdu. 'Selfi' şu an sadece 4 sinemada oynuyor.



YAKINDA TV'DE GÖSTERİLECEK:

Hülya Avşar'ın yapımcılığını, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği filmin 10 günlük gişe rakamı 2 bin 440 kişiyken, hasılat 24 bin 900 lirada kaldı. Hülya Avşar 1.5 yılda hazırladığı 'Selfi' için hiçbir masraftan kaçınmamış, sadece teliflere 150 bin lira ödemişti. Avşar, filminin dağıtımı için şirket kurmuştu. 'Selfi' önümüzdeki günlerde bir televizyon kanalında gösterilecek.



'İZLEYENLER KARAR VERSİN' DEMİŞTİ:
Hayatını anlatan "Selfie" adlı sinema filmiyle ilgili daha önce konuşan Hülya Avşar, "Aslında bugün onu kutladık. Filmin her şeyi bitti. Bugün bir sinemada sinemacılar ve ekiple birlikte izledik. Ben yorum yapmak, 'Çok güzel oldu' demek istemiyorum. İzleyenler karar versin" demişti.