Bebek arabası

Caner Erkin, 3 buçuk aylık hamile eşi Şükran Ovalı ve bebeğinin konforu için kesenin ağzını açtı. Beşiktaşlı yıldız, 1 milyon liralık Cadillac cip satın aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2018 Güncelleme 29 Mart 2018, 02:10
Bebek arabası

İÇİNDEKİLER

Daha önce araçlarının plakasında eşinin adından esinlenen Erkin'in bu jesti ise "Romantik Caner işbaşında" dedirtti.

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile eşi Şükran Ovalı, 6 ay sonra kucaklarına alacakları kızları için hazırlıklara başladı. Ünlü çift, önceki akşam Etiler Da Mario'da yemekteydi. Düşük tehlikesi yaşadığı iddia edilen ve 3 buçuk aylık hamile olan güzel oyuncu, hamileliğinin çok iyi gittiğini söyledi. "Bebeğinize isim düşündünüz mü?" diye sorulan ikili, "Aklımızda birkaç isim var. Ama sürpriz olsun" dedi. Kilo almaya başladığı fark edilen Şükran Ovalı'nın bol kıyafetler tercih etmesi de dikkat çekti. Ünlü oyuncunun hamile olduğunu öğrendiği an havalara uçan Erkin'in de eşi ve bebeğinin rahatı için kesenin ağzını açtığı görüldü.



PLAKAYLA İKİNCİ JEST
Caner Erkin, eşi ile doğacak bebeğinin konforu ve güvenliği için 1 milyon lira değerindeki Cadillac Escalade marka bir cip tercih etti. Güzel oyuncuya olan aşkını her fırsatta dile getiren Caner Erkin'in eşi Şükran Ovalı'nın adının son 3 harfi olan 'RAN'ı lüks aracının plakasında tercih etmesi de gözden kaçmadı.




Bebeklerini kucaklarına almak için sabırsızlanan ikiliden Ovalı'nın yavaş yavaş kilo almaya başladığı görüldü.

Doğan SAVAŞ