Bir kötü bir iyi haber

Caner Erkin ve eşi Şükran Ovalı’nın önceki gün karıştığı kazadan bebek haberi çıktı! Caner’in taksiye çarpıp kaçtığı iddia edildi. Ovalı, kaçışı yalanladı ama hamileliğini itiraf etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mart 2018 Güncelleme 08 Mart 2018, 02:20
Bir kötü bir iyi haber

İÇİNDEKİLER

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin'le eşi Şükran Ovalı'dan bir kötü bir de iyi haber geldi... Erkin'in önceki gün Kalamış'ta aracıyla bir taksiye çarptığı iddia edildi. 'Duymayan Kalmasın'a telefonla bağlanan taksinin şoförü, olayı anlatırken farkında olmadan ikilinin bebek müjdesini de verdi. Taksi şoförü olayı şöyle anlattı:

'HAKARET YAĞDIRDILAR'
"Caner, aracıyla arabama vurup kaçınca aracı park halinde başka bir yerde buldum. Eşiyle gelen Caner'e rapor tutmamız gerektiğini söyledim. Ama Caner'le eşi üzerime yürüyüp bana hakaretler yağdırdı. "O esnada Caner, eşine 'Sen hamilesin, içeri gir' dedi." Gözlerin çevrildiği Şükran Ovalı, yaptığı yazılı açıklamada hamile olduğunu doğrulayıp küfür iddialarını ise şöyle yalanladı:

VİCDANSIZLAR CANINI YAKTI
"Atılan iftiradan çok doğmamış bebeğime beddua eden vicdansızların olduğunu görmek acıttı canımı. Kendisine asla küfretmemize rağmen bizi tehdit eden yine karşı taraftır. Buna inanıp bana beddua edenleri Allah'a havale ediyorum. Bu mutlu haberi verme özgürlüğümün elimden alınmasını, insanların takdirine bırakıyorum."


Caner Erkin'le 1 yıllık evli olan Şükran Ovalı'nın 3 aylık hamile olduğu öğrenildi.