Çilli'ye acı veda!

Şükran Ovalı’nın ormanda bulup sahiplendiği köpeği Çilli, aylardır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Güzel oyuncu, Çilli’ye şu sözlerle veda etti: “Bisküvi kokan kızım. Son nefesime kadar seni unutmayacağım.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Mart 2018 Güncelleme 05 Mart 2018, 01:57
Çilli’ye acı veda!

İÇİNDEKİLER

Oyunculuğunun yanı sıra hayvanseverliğiyle de hayranlarının gönlünde taht kuran Şükran Ovalı'nın acı günü… Yıllar önce ormanda bulunan köpeği sahiplenerek 'Çilli' adını veren Ovalı, dün sevimli dostunu kaybetti. Ovalı, köpeğinin aylardır verdiği yaşam mücadelesini kaybetmesiyle üzüntüye boğuldu. Instagram'da köpeğinin fotoğraflarını paylaşan Ovalı, altına da şu notu düşerek herkesi duygulandırdı:



'ÇOCUĞUMA SENİ ANLATACAĞIM'
"Benim haddinden fazla uslu kızım, insanoğlunu utandıracak asilliğin ve hassaslığın kalbime kazındı. Hülya, seni ormanda bulup bana haber verdiğinde o masumluğun, çektiğin tüm acılardan üsteydi. Sanki o acılar seni daha derin, daha şerbetli yapmıştı. Bakışın kalbime işlemişti. Cennet olsun toprağın yavrum. Sana aşkım hiç bitmeyecek. Son nefesime kadar seni unutmayacağım. Nasip olursa çocuğuma seni anlatacağım. Güzel kızım Çilli sana söz, sokaktaki canlara elimden geleni yapmaya devam edeceğim. Bisküvi kokan kızım seni çok seviyorum."