Otoşov!

Lüks otomobil tutkusuyla bilinen Arda Turan, gaz kesmiyor. Geçtiğimiz gün 300 bin euro’luk Mercedes’i ile görüntülenen Turan, oto şovunu önceki akşam da 550 bin euro değerindeki Bentley cipiyle sürdürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2018 Güncelleme 21 Şubat 2018, 01:53
Otoşov!

İÇİNDEKİLER

Barcelona'dan Başakşehir'e transfer olarak yıllık 4 milyon euroyu (18 milyon 600 bin TL) cebine koyan Arda Turan, kendini şımartmayı sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde 300 bin euro (1 milyon 400 bin TL) değerindeki Mercedes SLS G5 marka lüks aracıyla İstanbul sokaklarında havasını atan futbolcu, önceki gün de yeni oyuncağıyla İstinye'deydi. Turan'ın yanında bu ay sonunda nikah masasına oturacağı aşkı Aslıhan Doğan ile kardeşi Okan Turan ve sevgilisi Katre Yırtıcı da vardı.



'ADETLERE GÖRE YAŞIYORUZ'
Sinemada Kıvanç Tatlıtuğ'un 'Hadi Be Oğlum' filmini izleyen ünlü futbolcuyla beraberindekiler, çıkışta objektiflere poz vermeyi ihmal etmedi. Turan, Doğan'ın hamile olduğu ve aşkıyla dini nikah kıydırdığı iddiası için "Öyle bir şey yok. Biz adetlerimizle dinimize göre yaşıyoruz. İnsanları yanlış yönlendirmeyin" dedi. Turan daha sonra yeni aldığı Bentley Bentayga marka cipiyle oradan ayrıldı. Ünlü futbolcunun aracının fiyatının ise 550 bin euro (yaklaşık 2 milyon 500 bin TL) olduğu öğrenildi.


Bu ay sonu Turan'la evlenecek olan Aslıhan Doğan'ın yüzü gülüyordu.


​MERCEDES'İ 1 MİLYON 400 BİN LİRA

Turan, geçtiğimiz günlerde servetlik Mercedes'i ile İstanbul sokaklarını turlamıştı.


Doğan SAVAŞ