Aşka geldiler

Merve Boluğur’dan boşandıktan 3 ay sonra gönlünü Hande Erçel’e kaptıran Murat Dalkılıç, önceki akşam kural bozdu. Popçu, gazetecilerle köşe kapmaca oynamayı bıraktı ve aşkıyla görüntü verdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Şubat 2018 Güncelleme 17 Şubat 2018, 01:40
Aşka geldiler

İÇİNDEKİLER

Oyuncu eşi Merve Boluğur'dan Eylül 2017'de boşanan Murat Dalkılıç, yaklaşık 1 ay önce aşk yaşamaya başladığı Hande Erçel ile ilk kez görüntülendi. Dalkılıç ile güzel oyuncu, önceki akşam Ortaköy Capricorn Balık'ta yemek yedi. Mekana ayrı ayrı gelen sevgililer, yaklaşık 5 saat kaldıkları mekanda dostlarıyla keyifli vakit geçirdiler. Yakın arkadaş çevresine "Hande'ye çok aşığım" dediği sevgilisi Erçel'in üzerine titreyen ünlü popçunun, Hande Erçel'e elleri ile yemek yedirmesi de dikkatlerden kaçmadı.


MORAL TATİLİNE GÖTÜRDÜ
Yemek sonu mekan kapısına çıkan Erçel, görevlilere gazeteci olup olmadığı sordu. Basın mensuplarının kendilerini beklediğini öğrenen çiçeği burnunda çift, kaçamayacaklarını anlayınca dışarıya yan yana çıkarak birlikte ilk görüntülerini verdi. İkilinin keyifli halleri de gözlerden kaçmadı. Bu arada Murat Dalkılıç'ın dizisi erken final yaptığı için morali bozuk olan Hande Erçel için Amsterdam'da tatil planı yaptığı ve genç çiftin dün birlikte Hollanda'ya uçtuğu konuşuluyor.


Mekandan sevgilisi ve dostlarıyla çıkan Dalkılıç'ın bir arkadaşının koluna girerek yürüdüğü görüldü.


Doğan SAVAŞ