Barıştılar

Serdar Ortaç, önceki gün barışmak için kırk takla attığı Ebru Gündeş’in inadını kırdı. Gündeş’i Günay’da dinlemeye giden ünlü popçu, gece sonunda 4 yıllık dargınlığa nokta koydu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Şubat 2018 Güncelleme 12 Şubat 2018, 01:04
Barıştılar

İÇİNDEKİLER

Küs olduğu Ebru Gündeş'e zeytin dalı uzatan Serdar Ortaç, muradına erdi. Ortaç, önceki akşam Günay'da Gündeş'i dinledi. 2014'te küstüğü Gündeş'le barışmak için çabalayan popçu, son çare olarak kendisinin de prodüktörlüğünü yapan Hüseyin Emre'yi devreye soktu. Gündeş, sahneye çıktığı ilk anlarda Serdar Ortaç'ı görmezden geldi. Misafir şarkıcıları sahneye davet eden Gündeş, Ortaç'ı çağırmayınca duruma Hüseyin Emre el koydu.


ÖNÜNDE DİZ ÇÖKTÜ
Ünlü prodüktör "Huysuz oğlumla, sevgili kızımı barıştıralım mı?" deyince Gündeş, "Serdar Ortaç'a kocaman alkış istiyorum" diyerek popçuyu sahneye çağırdı. "Bizi dargın zannediyorlar. Biz küs müyüz?" diyen Ortaç'ın bu sözlerine ünlü sanatçı "Değilmişiz" diye manidar bir cevap verdi. Popçu, daha sonra dizlerinin üzerine çöküp "'Bilsem ki'yi beraber söyleyelim" deyince Gündeş, "En önemli şeyin sağlık olduğunu en iyi bilenlerden biriyim. Dolayısıyla sana hayır deme şansım yok" yanıtını verdi.


Doğan SAVAŞ