Aşkman!

48 yaşındaki Serdar Ortaç, “Bana hiç sürpriz yapmıyor” diyen eşi Chloe Loughnan’ı şoke etti. Ortaç, eşinin arabasına farklı dillerde yazdığı “Seni Seviyorum” notlarını yapıştırdı. Bunu gören Chloe ise havalara uçtu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2018 Güncelleme 11 Şubat 2018, 13:24
Aşkman!

İÇİNDEKİLER

Popçu Serdar Ortaç, önceki gün yaptığı sürprizle eşi Chloe Loughnan'ın ayaklarını yerden kesti. Ortaç, son günlerde "Bana hiç sürpriz yapmıyorsun" diye sitem eden İrlandalı model eşini yaptığı jestle mest etti. Eşiyle İstinye'ye giden şarkıcı, Chloe alışveriş yaparken boş durmadı.

Ortaç, eşinin arabasına farklı dillerde sevgi sözcükleri yazılı notlar yapıştırarak duygusal yönünü bir kez daha gözler önüne serdi.


'ELLERİM KOPTU VALLAHİ'

Alışverişini bitirdikten sonra aracının yanına giden 26 yaşındaki güzel model, otoparka gittiğinde gözlerine inanamadı. Loughnan'la 2014'te nikah masasına oturan 48 yaşındaki popçu, eşine yaptığı bu büyük sürprizi instagram'da paylaştı. Ortaç'ın aracına yapıştırdığı yüzlerce aşk notunu okuyan Chloe, mutluluktan havalara uçtu.



Jest konusunda çıtayı yükselten Ortaç, Chloe'nin rengarenk aşk notlarıyla süslü aracını paylaşıp altına şu notu düştü:



"Onlarca farklı dilde 'Seni seviyorum' yazdım. Ellerim koptu vallahi. Artık 'Sürpriz yapmıyorsun' diyemez." Sanatçının hayranları da ünlü şarkıcıya "Senin gibi bir aşk adamıyla evli olan Chloe, çok şanslı" yorumu yaparak övgüler yağdırdı.