İşte Ceylan'ın kızı Melodi

Giriş Tarihi 13 Ocak 2018, 00:00 Güncelleme 13 Ocak 2018, 12:11
İşte Ceylan’ın kızı Melodi

İÇİNDEKİLER


Seda Sayan'ın programına dün türkücü Ceylan konuk oldu. Saçlarını siyaha boyatan ve kısa kestiren Ceylan'ın yeni imajı oldukça beğeni aldı.


Programa Ceylan'ın 27 yaşındaki Melodi'de damga vurdu. Annesi için özel bir video gönderen Melodi, ünlü şarkıcıyı duygulandırdı.


Ceylan'ın ilk eşi Erhan Bozkurt'tan olan 27 yaşındaki kızı Melodi Bozkurt dün Seda Sayan'ın programına katılan annesi sürpriz yaptı.


Annesine yazdığı şarkıyı seslendiren Melodi, izleyenleri duygulandırdı. Kızının sürprizi karşısında şaşıran Ceylan' Kızıma teşekkür ediyorum. 4 sene üniversite okudu. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni üçüncülükle bitirdi. Kızımla gurur duyuyorum.' açıklamasını yaptı.


Ceylan'ın ilk eşi Erhan Bozkurt'tan olan 27 yaşındaki kızı Melodi Bozkurt, Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ni dereceyle bitirdi.


Şu sıralar yurtdışında master eğitimine devam eden Bozkurt, profesyonel dans eğitimleri de alıyor. Ceylan'ın kızı Melodi'nin kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar büyük ilgi görüyor...