Aksiyon ailesi

4 oğluyla hayatını Bali’de sürdüren Bennu Gerede, aksiyon tutkusunu çocuklarına aşıladı. 46 yaşındaki sosyetik fotoğrafçı, önceki gün yaşları 10 ile 17 arasında değişen çocuklarıyla halen aktif olan 1717 metrelik Batur Yanardağı’na tırmandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2018 Güncelleme 05 Ocak 2018, 02:23
Aksiyon ailesi

İÇİNDEKİLER

Bundan 2 yıl önce çocuklarıyla Bali'ye taşınan Bennu Gerede, ilginç deneyimlerle hayatını renklendiriyor. Endonezya'nın gözde adasında hemen her gün farklı maceraya atılan sosyetik fotoğrafçı, önceki gün de 4 oğluyla Batur Dağı'na tırmandı. Trekking (doğa yürüyüşü) severlerin uğrak noktası olan 1717 metrelik dağa tırmaran Gerede ile oğullarına yöre halkından bir rehber eşlik etti. Ünlü fotoğrafçı, en son 2000 yılında patlayan ve halen aktif olan volkanik dağda adrenalin dolu anlar yaşamak için de toplam 300 dolar (yaklaşık bin 125 TL) ödedi.

volkanın ısısıyla yumurta pişti
2 saatlik tırmanış sonrası zirveye ulaşan Gerede ile çocukları, bu anlarını instagram'da takipçileriyle paylaştı. Tırmanışın ardından karınları acıkan anne ile oğulları, bir çukura yerleştirdikleri yumurtaları volkanın ısısıyla pişirip afiyetle yedi. Oğulları Daren (17), Dilan (17), Miro (16) ve Kai (10) başta olmak üzere tüm maceraseverlerin gözde noktası olan Batur Dağı'na tırmanan Bennu Gerede, bu halleriyle "Aile boyu aksiyon" dedirtti.


4 oğluyla volkanik dağa tırmanan Bennu Gerede, Türkiye'ye geldiğinde de Muğla'nın bir köyünde yöre halkıyla yoga yapmayı planlıyor.


Sosyetik fotoğrafçının oğulları da annelerinden geri kalmadı. Ellerinde sopalarla aktif olan volkanik dağa tırmanan Gerede'nin oğulları, cesaretlerini konuşturdu.