Yıldızlar geçidi

Sabah gazetesinin eki Günaydın, önceki akşam yeni yıl partisi düzenledi. People’daki partiye; Oktay Kaynarca, Kenan İmirzalıoğlu, Deniz Seki, Gülben Ergen, Demet Akalın ve Kenan Doğulu gibi birçok ünlü isim akın etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Aralık 2017 Güncelleme 20 Aralık 2017, 00:00
Yıldızlar geçidi

İÇİNDEKİLER

Turkuvaz Medya bünyesinde yıllardır okurlarıyla buluşan Sabah gazetesinin Günaydın ekinin başarılı ekibi önceki akşam People'da görkemli bir davete imza attı. Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özedincik'in ev sahipliğinde gerçekleşen yeni yıl partisi yıldızlar geçidine sahne oldu.



Taş Yapı ana sponsorluğunda ve Karaca sponsorluğunda gerçekleşen davete katılan konuklar, gönüllerince eğlendi. Aralarında İrem Derici, Berkay, Mustafa Ceceli, Funda Arar ve Kenan Doğulu'nun olduğu çok sayıda sanatçı, seslendirdikleri parçalarla davetlileri coşturdu.



Aralarının limoni olduğu iddia edilen Murat Yıldırım'la Tolgahan Sayışman, eşleri İmane Elbani ve Almeda Abazi ile birlikte poz verip haklarında çıkan dedikoduları çürütmüş oldu.



Kenan Doğulu ile Berkay, yaptıkları düet sonrası böyle dostluk pozu verdi.



Alişan, geceye yeni sevgilisi Buse Varol'la katılıp aşkını ilan etti.



Ev sahibi Sinan Özedincik, Demet Akalın ve Işıl Reçber'le birlikte...



'Bazı Aşklar Yarım Kalmalı' şarkısıyla yılın son günlerine damgasını vuran İrem Derici, yine sempatikliğini konuşturdu. Gecede 'Noel Anne' olup misafirlere şeker dağıtan Derici, şarkılarıyla da mest etti...



Aşk ve Mavi'nin oyuncuları Burcu Kıratlı ile Emrah, davette gönüllerince eğlendi. İkili, bir ara sahneye çıkıp şarkılar da söyledi.



ESKİ DOSTLAR KUCAKLAŞTI

Geceye eşi Sinem Kobal'la katılan Kenan İmirzalıoğlu, partide eski dostu Oktay Kaynarca'yla hasret giderdi. İkili, 1999'da 'Deli Yürek' dizisinde başrolü paylaşmıştı.