Haklı isyan

Didem Soydan, önceki gün kendisini sosyal medya aracılığıyla taciz ettiğini iddia ettiği bir genci ifşa etti. Cinsel içerikli mesajlara isyan eden manken, bu kişiye dava açıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Aralık 2017 Güncelleme 16 Aralık 2017, 00:00
Haklı isyan

İÇİNDEKİLER

Kadına şiddet olaylarına bir yenisi eklendi... Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Didem Soydan, önceki gün twitter'dan şok bir açıklama yaptı. Güzel manken, kendisine sosyal medya aracılığıyla cinsel tacizde bulunan B.A. isimli tacizciyi herkese ifşa etti.

SONUNDA PATLADI!
B.A. isimli kişinin adını ve fotoğrafını açıkça paylaşan Didem Soydan, şöyle dedi: "Bu kişi, şahsıma sosyal medya üzerinden cinsel saldırıda bulunmaktadır. Ben tabii ki avukata veriyorum ama bilinsin isterim. Çünkü mesajlarında kimseden korkusu olmadığını belirtmiş. Alışmışlar tabi mesajla tacize ve ifşa edilmemeye."

HUKUKEN SUÇ...
Didem Soydan'dan önce Helin Avşar gibi daha birçok ünlünün de geçtiğimiz aylarda benzer sebeplerden dolayı soluğu mahkemede alması üzerine gözler, avukatlara çevrildi. Avukatlar ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Sosyal medya aracılığıyla gönderilen mesajlar, cinsellik içerdiği takdirde cinsel taciz suçuna giriyor. Bir kimseyi cinsel amaçlı olarak taciz eden kişi, 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezasına veya adli para cezasına çarptırılır."