Polisiye dizi

Yüksek ses ve kalabalıktan rahatsız olan vatandaşlar şikayetçi oldu. Polis, ‘Siyah Beyaz Aşk’ dizisinin setine baskın yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2017 Güncelleme 10 Aralık 2017, 00:00
Polisiye dizi

İÇİNDEKİLER

Başrollerini Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol'un üstlendiği bir televizyon kanalında yayınlanan 'Siyah Beyaz Aşk' dizisinin Sarıyer'deki seti önceki gece karıştı. İbrahim Çelikkol'un sahnelerinin çekildiği ve yaklaşık iki saat süren set ortamındaki yüksek ses ve kalabalık, çevre sakinlerini rahatsız etti. Vatandaşlar telefona sarıldı. Polisi aradı. Hemen harekete geçen emniyet güçleri, dizi setini bastı. Ekipler, dizi senaryosu gereği polis kıyafeti giyen figüranları görünce şaşkınlık yaşadı.

'YÜRÜYEMİYORUZ'
Senaryo gereği polislerden kurtulup aracına binecek olan Çelikkol'un sahneleri kısa süreli aksadı. Gerçek polis ve polis kıyafeti giyen figüranların birbirine karıştığı set ortamı, çekimlerin tamamlanmasıyla son buldu. Bir mahalle sakini ise şunları söyledi: "Kalabalıktan sokakta yürüyemiyoruz. Gürültü de cabası. Evlerimizde oturamaz hale geldik. En sonunda canımıza tak etti"dedi.



Birce Akalay, kendisini aldattığı gerekçesiyle Ocak ayında Sarp Levendoğlu'ndan boşanmıştı.



Oyuncu İbrahim Çelikkol, birçok dizi ve filmde rol aldı.