Karizmatik Kartallar

Yeşil sahalardaki başarıları kadar giyim tarzlarıyla da olay olan Beşiktaşlı yıldızlar, ‘Bu tarz Kartal’ dedirtti. Pepe ve Querasma, önceki gün Nişantaşı’nda adeta dergiden fırlamış gibiydi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Kasım 2017 Güncelleme 30 Kasım 2017, 02:17
Karizmatik Kartallar

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde giyim tarzlarıyla eski manken Atilla Saral tarafından sert bir dille eleştirilen Beşiktaş'ın Portekizli yıldızları Quaresma ile Pepe, her şeye rağmen stilinden vazgeçmiyor. Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş- Galatasaray derbisi öncesinde alışverişe çıkan ikili, Nişantaşı sokaklarını podyuma çevirdi. İkili, karizma duruşlarıyla ve kıyafetleriyle tüm bakışları üzerine topladı.



PEPE'DEN FARK...
Dar paça pantolonları ve spor ayakkabılarıyla şıklıklarını tamamlayan ikiliden Quaresma'nın üzerindekilerin toplam değeri 6 bin 60 TL'ydi. Pepe ise 7 bin 345 TL'lik kıyafetleriyle moda dergilerinden fırlamış gibiydi. Geçtiğimiz yaz Beşiktaş'a transferiyle taraftarı sevince boğan dünyaca ünlü yıldız Pepe'nin stiline daha çok para harcaması ise "Yeşil sahaların en çok kazanan isminin parayı nereye harcadığı belli" dedirtti.