Lo$ Angele$

35 yaşını geçmemiş ve hesaplarında en az bir milyon dolar bulunan insanların listesi yapıldı. Kate Upton, Selena Gomez gibi isimlerin bulunduğu Los Angeles 25 bin 249 genç zenginle dünyanın en gözde şehri oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Kasım 2017 Güncelleme 25 Kasım 2017, 02:06
Lo$ Angele$

İÇİNDEKİLER

Verdict and GlobalData Wealth Insight şirketi dünyada 35 yaş altı en çok milyonerin bulunduğu şehirleri sıraladı, Los Angeles zirvede çıktı. Sadece iş adamlarının değil yeni nesil teknoloji girişimcileri, sporcular, mankenler ve şarkıcıların da dahil olduğu listede Beverly Hills ve Hollywood farkıyla 25 bin 249 genç milyonerin yaşadığı Los Angeles dünyanın en gözde şehri oldu. Los Angeles'ta yaşayan ünlü, genç ve zenginler arasında ABD'li ünlü oyuncu ve manken Kate Upton, şarkıcı Selena Gomez, iş kadını Tamara Eccleston gibi isimler yer aldı. Listenin ikinci sırasında ise daha çok iş dünyasından isimlerin yer aldığı New York 19 bin 996 kişiyle yer aldı.


Los Angeles'ın milyoner genç sakinlerinden biri de ünlü şarkıcı Selena Gomez oldu. 130 milyon dolardan fazla serveti olan 25 yaşındaki şarkıcı Beverly Hills'te oturuyor.

TOKYO LİSTEDE YOK
Özellikle genç futbolcuların doldurduğu listesiyle Londra da 19 bin 750 35 yaş altı milyoner ile New York'u yakından takip etti. Dördüncü sırada 6 bin 111 isimle Şangay gelirken ilk 10 sıralamasında sırasıyla Paris, Roma, Mumbay, Hong Kong, San Jose ve Moskova yer aldı. Dünyada en çok milyonerin bulunduğu Tokyo'nun ise gençleri hiç çekmediği ve bu nedenle 35 yaş altı milyoner sıralamasında ilk 10'a bile giremediği belirtildi.


35 yaş altı milyonerlerin yaşadığı en popüler şehir olan Los Angeles'ta ikamet edenlerden biri de Kate Upton. 25 yaşındaki ünlü manken, beyzbolcu eşi Justin Verlander ile 35 milyon dolarlık Benedict Mansion isimli bir malikanede yaşıyor.