Hem ağlattı hem güldürdü

Burak Özçivit’le Murat Boz’un rol aldığı ‘Kardeşim Benim 2’ filmi, önceki gün iki gala yaptı. Gündüz kadın hayranlarının gözyaşlarıyla fotoğraf çektirdiği ikili, film gösterimiyle ise güldürdü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2017 Güncelleme 24 Kasım 2017, 02:15
Hem ağlattı hem güldürdü

İÇİNDEKİLER

Merakla beklenen 'Kardeşim Benim 2' filminin galası önceki gün Kanyon AVM'de gerçekleşti. Burak Özçivit, Murat Boz, Leyla Feray ve Pınar Deniz'in başrolünde oynadığı filmin tüm ekibi galada hazır bulundu. Galadan saatler önce Özdilek AVM'de gerçekleşen halk gösteriminde ise adeta izdiham yaşandı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı 'Kardeşim Benim 2'nin halk gösteriminde Özçivit'le Boz'un kadın hayranları ikiliyle selfie çekebilmek için birbirleriyle yarıştı. Yakışıklı sanatçıları gören sevenleri gözyaşlarına hakim olamadı.



FAHRİYE'DEN BURAK'A ÖVGÜLER
Gündüz sevenlerini ağlatan oyuncular, akşamki galada ise güldürdü. Özçivit, geceye eşi Fahriye Evcen'le katılırken Boz'un yanında aşkı Aslı Enver yoktu. Enver, rol aldığı dizinin setinde olduğu için galaya katılamadığını instagram'da söyleyerek aşkına şans diledi. Evcen de "Setlerini daha önce ziyaret ettim. Kamera önünde olduğu kadar arkasında da çok eğleniyorlardı. Birinci filmden daha komik bir film oldu bence" dedi. Filmi izleyenler, gece boyunca kahkahaya boğulurken 'Kardeşim Benim 2' gala seyircisinden tam not aldı.

RAŞİT'İ VETO MU ETTİ?
Gelinliği Neslihan Atagül'le pişti olduğu için tasarımcı Raşit Bağzıbağlı'ya küstüğü iddia edilen Evcen, galaya Fidan Şimşek imzalı bir elbiseyle katıldı. Evcen, daha önce özel gecelerde hep Bağzıbağlı'nı tercih ediyordu.





Özçivit hayranları ünlü oyuncuya görüncü gözyaşını tutamadı. Akşamki gala töreninde ise gözler Aslı Enver'i arasa da Boz'a rol arkadaşı Leyla Feray eşlik etti.




Doğan SAVAŞ