Ürkek Ceylan

Sosyetik Ceylan Çapa, Meryem Uzerli’nin eski aşkı Alp Özcan’la yakınlaştı. Patlayan flaşlarla panik yapan Ceylan, apar topar kaçtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2017 Güncelleme 19 Kasım 2017, 00:00
Ürkek Ceylan

İÇİNDEKİLER

Cemiyet hayatının genç ve güzel simalarından Ceylan Çapa, yine tehlikeli sularda yüzüyor. Yaşadığı aşklarla sık sık manşetleri süsleyen Çapa, iddiaya göre önceki gece sürpriz bir isimle yakınlaştı. Bebek'teki Lucca adlı mekanda geç saatlere kadar eğlenen sosyetik güzele, ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin eski aşkı işadamı Alp Özcan eşlik etti. İçeride samimi bir şekilde dans ettikleri öğrenilen ikili, çıkışta ise temkinliydi.


28 yaşındaki Ceylan Çapa, bugüne kadar aşk hayatında aradığı mutluluğu bir türlü bulamadı.

KAPIDA GAZETECİ NÖBETİ
Mekandan 03.30'da ayrılan Ceylan Çapa ile Alp Özcan, gazetecilerin beklediğini öğrenince mekandan ayrı ayrı çıkış yaptı. Kapıda bir süre tek başına duran Özcan, Çapa ve arkadaşlarının çıkmasını bekledi. Daha sonra çevredeki gazetecilerin gittiğini düşünen çapkın işadamı, mekanın içinde kendisinden haber bekleyen Ceylan Çapa'yı çağırdı.


Özcan, Meryem Uzerli ile ayrıldıktan sonra Ekim ayında gönlünü Fransız manken Stephanie van Arendonk'a kaptırmıştı.

PLANI SUYA DÜŞTÜ
Kız arkadaşlarıyla Alp Özcan'ın yanına gelen Çapa, işadamına yaklaştığı sırada patlayan flaşlarla panikledi. Hemen Özcan'ın yanından ayrılan sosyetik güzel, arkadaşlarıyla taksiye atlayıp uzaklaştı. Çapa'nın arkasından öylece bakakalan Alp Özcan da aracıyla oradan ayrıldı. Sosyetik güzelin objektifleri görünce kaçması ise 'Ürkek Ceylan' esprisi yaptırdı.

Doğan SAVAŞ