Arak zamanı

‘Mutluluk Zamanı’ filminin hikayesi ve bazı sahnelerinin 2011 yapımı ‘Çılgın Aptal Aşk’la aynı olduğu iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Kasım 2017 Güncelleme 14 Kasım 2017, 10:15
Arak zamanı

İÇİNDEKİLER



Hadise'nin
çalıntı klip iddiası gündem olurken bir 'çalıntı' iddiası da sinema dünyasından geldi. Elçin Sangu ile Barış Arduç'un yer aldığı 'Mutluluk Zamanı' filminin senaryosunun çalıntı olduğu öne sürüldü.


Senaryosunu Buğra Gülsoy'la Ali Erkan Ersezer'in kaleme aldığı filmin bazı sahnelerinin 2011 yapımı Hollywood filmi 'Crazy Stupid Love' (Çılgın Aptal Aşk) ile benzerlik göstermesi olay yarattı. Her iki film de aşka inanmayan yakışıklı bir gencin mutluluğu bulamayan orta yaşlı bir adamla yolları kesiştikten sonra yaşadığı maceraları anlatıyor.


Terzi, bar ve spor salonu sahnelerindeki benzerlik de 'çalıntı' iddialarını güçlendirdi. Bu arada Sangu ile Arduç'un öpüşme sahnesini galada salondan çıkarak izlemeyen Sangu'nun aşkı Yunus Özdiken, "Elçin'e güvenim sonsuz. Ama ABD veya İsviçre'de büyümedik. Bu tarz sahneleri izlememeyi tercih ediyorum" dedi.


ŞAŞIRTAN BENZERLİK
'Crazy Stupid Love' filminde Ryan Gosling ile Emma Stone başrolü paylaşıyor. Gosling, arkadaşının kızı olan Stone'a gönlünü kaptırıyor. Mutluluk Zamanı'nda ise Arduç, arkadaşının kardeşi Sangu'ya aşık oluyor.