Made in Turkey

Çağatay Ulusoy Hollywood starı olma konusunda emin adımlarla ilerliyor. Los Angeles’ta olan yakışıklı oyuncu, ünlü yıldızların koçuyla anlaştı. Blake Lively’nin de ablası Lori Lively ile çalışan Ulusoy, ABD’li yapımcıların yeni gözdesi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2017 Güncelleme 03 Kasım 2017, 02:12
Made in Turkey

İÇİNDEKİLER

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Hollywood yolunda emin adımlarla ilerliyor. 3 ay önce dil ve oyunculuk eğitimi almak için ABD'ye giden Ulusoy, dünyaca ünlü aktris Blake Lively'nin de ablası olan oyuncu koçu Lori Lively ile çalışmalara başladı. Aynı zamanda yapımcı da olan Lively'den ileri oyunculuk eğitimi alan Ulusoy, koçu sayesinde de pek çok Hollywood yıldızıyla tanıştı. Geçtiğimiz gün Çağatay Ulusoy'la Los Angeles'taki beyzbol takımı Dodgers'ın maçını izleyen ünlü eğitmen, oyuncuyla çektiği videoyu instagram'da paylaştı. Ulusoy, maçın ardından dünyaca ünlü müzik grubu Guns N' Roses'ın 'Slash' ismiyle tanınan gitaristi Saul Hudson'ın kılığına girip Cadılar Bayramı kutlamalarına dahil oldu. Geç saatlere dek eğlenen yakışıklı oyuncu, kostümüyle çektirdiği fotoğrafı instagram'da paylaştı.


Hollywood standartlarında bir oyuncu olabilmek için Lori Lively'den eğitim alan Çağatay Ulusoy, koçunun sözünden çıkmıyor. Onunla pek çok aktiviteye de katılan ünlü oyuncu, Lively sayesinde pek çok starla arkadaş oldu.

SÖYLEDİKLERİNDEN ÇIKMIYOR
Ulusoy'un koçu Lively de altına "Sen daha yatmadın mı?" diye yazıp onu uyardı. Lively'nin dediklerini harfiyen uygulayan ünlü oyuncu, yine koçunun uyarısıyla son paylaşımını hemen sildi. Dünya çapında yayınlanacak bir dizide Türk kahramanı canlandıracak olan Çağatay Ulusoy, Hollywood yapımı bir filmde rol almak için de Lori Lively'nin yakın dostları olan ABD'li yapımcılarla sürekli görüşmeler yapıyor. Bu arada Ulusoy, geçtiğimiz yıl gittiği ABD'de yine dikkatleri üzerine çekmiş hatta Dolce Gabbana'nın partisine özel olarak çağırılmıştı.

ABLASININ YILDIZI!..
Gossip Girl' dizisiyle tüm dünyada şöhret olan Blake Lively, Hollywood'un en gözde isimleri arasında yer alıyor. Lively'nin bu başarısında oyuncu koçu olan ablası Lori Lively'nin payı büyük...



ÇAĞATAY FARKI!
ABD'deki Cadılar Bayramı kutlamalarında keyifli anlar yaşayan Ulusoy, ünlü şarkıcı Saul Hudson'ın kılığına girip çektirdiği fotoğrafla sosyal medyayı salladı.

Özge GÜRCAN