Taş değil kaya!

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla herkesi güldüren Çiğdem Kayalı’nın hedefinde bu kez Ajda Pekkan vardı. Sosyetik güzel, Pekkan’ın estetikli dudaklarına gönderme yaparak gündem oldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2017 Güncelleme 29 Ekim 2017, 01:56
Taş değil kaya!

İÇİNDEKİLER

Sosyetik Çiğdem Kayalı, Süperstar Ajda Pekkan'ın yıllardır dillerden düşmeyen estetik operasyonlarını diline doladı. Sosyal medyadaki esprili paylaşımlarıyla dikkat çeken Kayalı, önceki gün de "O kadar yorgunum ki Ajda Pekkan'ın üst dudağı gibiyim. Kımıldayamıyorum" mesajını instagram'da yayınladı. Bu paylaşımla güldüren sosyetik güzelin bazı takipçileri ise "Aman Ajda görmesin" dedi.



ESTETİK SORUSU GELDİ
Bu esprili paylaşımı binlerce beğeni alan Kayalı'nın ünlü sanatçıya yaptığı gönderme "Çiğdem'den Ajda'ya taş değil, kaya geldi" dedirtti. 57 yaşında olmasına rağmen kusursuz fiziğiyle genç kızlara taş çıkaran Kayalı'ya "Peki sizde hiç mi estetik yok" sorusu geldi.



AJDACILAR DEVREYE GİRDİ
Eleştirilere kulaklarını tıkayıp esprili paylaşımlarına devam eden sosyetik güzelin bu hareketi yeni bir polemiğin fitilini ateşleyeceğini düşündürdü. Ajda Pekkan hayranları Kayalı'yı Nisan'da evlendiği kendinden 25 yaş küçük DJ Uğurcan Kaya ile vurdu. Süperstar'ın sevenleri Çiğdem Hanım'a "Başkalarının estetiğine değil, kendi özel hayatınıza bakın" diyerek tepki gösterdi.

YILLARA MEYDAN OKUYOR
Kusursuz fiziğiyle yaşıtlarını geride bırakan Çiğdem Kayalı'nın yılların izlerini silmek için estetiğe başvurup vurmayacağı ise merak konusu…