Brad Pitt yeni bir aşka mı yelken açtı?

Giriş Tarihi 20 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 20 Ekim 2017, 13:41
Brad Pitt yeni bir aşka mı yelken açtı?

İÇİNDEKİLER



'In Touch' isimli magazin dergisi, 53 yaşındaki Hollywoodyıldızı Brad Pitt'in, "Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları" isimli filmde gördüğü kendisinden 32 yaş küçük Ella Purnell'den çok etkilendiğini yazdı.



Dergiye konuşan bir kaynak, "Brad ve Ella romantik bir ilişkiye başlamak üzereler" ifadelerini kullandı.



Oscar ödüllü aktris Angelina Jolie'den ayrılan Brad Pitt'in adının bir süredir anıldığı 21 yaşındaki oyuncu Ella Purnell, 2014 yılında vizyona giren 'Malefiz' filminde, Jolie'nin hayat verdiği karakterin gençliğini canlandırmıştı.



ANGELINA JOLIE ONAYLAMAYACAK

In Touch'a konuşan Angelina Jolie'ye yakın bir kaynak ise "Angelina, eski eşinin onun ergenlik halini canlandıran birisiyle olması fikrinden tamamen nefret edecektir" dedi.



COTİLLARD CEPHESİ
Angelina Jolie'nin Brad Pitt'e boşanma davası açmasının nedenleri arasında Pitt ile Marion Cotillard'ın aşk yaşadığı iddiaları vardı.



Başrollerini paylaştıkları The Allied filminin setinde yakınlaştıkları ve bu yüzden Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin arasının açıldığı söylentileriyle gündeme gelen iki ünlü oyuncu filmin Los Angeles'taki galasına birlikte katılmıştı.



Uzun süre bu iddialara yanıt vermeyen Cotillard da sonunda sosyal medya sayfasından yaptığı duyuruda "hayatının aşkı Guillaume Canet ile mutlu olduğunu, hatta ikinci bebeklerini beklediklerini" belirtmişti.



DİKKAT ÇEKEN BENZERLİK
Brad Pitt'in yeni sevgilisi olduğu iddia edilen 21 yaşındaki oyuncu Ella Purnell ise, Marion Cotillard'a benzerliği ile dikkatleri üzerine topladı.



JOLİE İLE COTİLLARD'IN KOPYASI
21 yaşındaki güzel, hem Brad Pitt'in eski eşi Angelina Jolie'ye hem de eski aşkı olduğu iddia edilen Marion Cotillard'a oldukça benziyor.



ANGELİNA NE DİYECEK?
Angelina Jolie'nin ise bu aşk iddiasına ne cevap vereceği merak ediliyor.