Gönüllü elçi

Dünyaca ünlü yıldız Aamir Khan, dün Ankara’da Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile buluştu. Hintli sanatçı, ‘Bundan sonra artık herkese ülkenizin ve Türkler’in güzelliklerini anlatacağım’ dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2017 Güncelleme 07 Ekim 2017, 02:48
Gönüllü elçi

İÇİNDEKİLER

Sabah , atv ve aHaber'in medya sponsorluğundaki 'Kristal Elma Festivali' için geçtiğimiz gün İstanbul'a gelen dünyaca ünlü yıldız Aamir Khan, dün ise Ankara'da çok özel ziyaretlerde bulundu. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Hindistanlı oyuncu, yönetmen ve yapımcı Khan'ı Ankara Palas Devlet Konukevi'nde kabul etti.

'MEMNUNİYET DUYDUK'
Aamir Khan'ı misafir etmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını vurgulayan Bakan Kurtulmuş, "Kendisine Kültür ve Turizm Bakanlığının davetini kabul ederek Türkiye'ye geldikleri için çok teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaret sırasında sempatik tavırlarıyla dikkat çeken ünlü yıldız ise "Hindistan'a çok güzel anılarla döneceğim. Tüm arkadaşlarıma bu ülkenin, insanların ve kültürünün ne kadar güzel olduğunu anlatacağım" dedi.

'TEKRAR GELECEĞİM...'
Bollywoodlu yıldızın ülkemiz hakkındaki övgü dolu konuşması şöyle devam etti: "Bu güzel ülkeyi, güzel insanları ve bu eski tarihi ziyaret edebilmek için can atıyordum. Son iki gündür burada çok fazla sevgi ve saygı görüyorum. Bu gerçekten benim için çok duygusaldı ve beni çok mutlu etti. Türk insanlarının kalbinin gerçekten çok iyi ve sevgi dolu olduğuna inanıyorum. Tekrar geri gelmek için de çok heyecanlıyım."



Bakan Kurtulmuş, Aamir Khan'a el yazması Kur'an-ı
Kerim, Şeyh Hamdullah hattı Mushaf-ı Şerif ile saray koleksiyonundan ibrik armağan etti.



Bollywood yıldızı, dün akşamüstü Anıtkabir'i ziyaret ederek Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi'ni de gezdi.