Biri Murat’ı gözetliyor!

Murat Dalkılıç, Merve Boluğur’dan boşanınca sosyetik bir güzel harekete geçti! 40 yaşındaki sosyetik, popçuyu sahne aldığı mekanlarda sürekli takip ederken Dalkılıç’la tanışmak için ortak arkadaşlarını da devreye soktu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2017 Güncelleme 07 Ekim 2017, 02:50
Biri Murat’ı gözetliyor!

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Merve Boluğur'la birlikteyken çapkınlık haberleriyle gündeme gelen Murat Dalkılıç'ın boşandıktan sonra peşini güzeller bırakmaz oldu. Geçtiğimiz günlerde sosyetik İdil Fırat'la bir mekanda eğlendiği iddia edilen ve Fırat'ın jet hızıyla "Biz dostuz" dediği Dalkılıç'ı şimdi de farklı bir güzel yakın markaja aldı. Boluğur'la 2 yıllık evliliği 11 Eylül'de biten popçuya magazin kulislerinde konuşulanlara göre sosyetik bir isim kancayı fena taktı. Dalkılıç'ı adım adım takip eden bu ünlü hanımefendi, öyle ki kendi mekanına bile uğramaz oldu. Sosyetik güzel, geçtiğimiz akşam da La Boucherie Istanbul'da sahne alan kendisinden 6 yaş küçük yakışıklı popçuyu en ön masadan dinledi.



GEÇTİĞİMİZ GECE EN ÖN MASADAYDI!
Gece boyunca 34 yaşındaki popçunun dikkatini çekebilmek için elinden geleni yapan sosyetik işletmeci, Murat Dalkılıç'la tanışabilmek için devreye ortak arkadaşlarını dahi soktu. Geçtiğimiz aylarda eşinden boşanan ve kalabalık bir aileye sahip olan bu hanımefendinin ünlü popçuya hayranlığı da cemiyetin dilinde… Murat Dalkılıç'ı instagram'da da takibe alan sosyetik anne, ne yapıp ne ettiyse de popçudan bir karşılık göremedi. Dalkılıç'ın kendisini takip dahi etmediği sosyetik güzelin amacına ulaşıp ulaşmayacağını ise önümüzdeki günler gösterecek… Bu arada boşandıktan sonra instagram'dan da sürekli genç kızlardan mesajlar alan Dalkılıç, yanlış anlaşılmalar olmasın diye de kimseye yanıt vermiyor!