Mükemmel misafir

‘Bay Mükemmeliyetçi’ lakaplı yıldız Aamir Khan, Sabah, atv ve A Haber’in medya sponsorluğundaki ‘Kristal Elma Festivali’ için İstanbul’da... Dünyaca ünlü yıldız, dün katıldığı etkinlikte büyük ilgi gördü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2017 Güncelleme 06 Ekim 2017, 03:04
Mükemmel misafir

İÇİNDEKİLER

Bollywood sinemasının 'Bay Mükemmeliyetçi' lakaplı oyuncusu Aamir Khan; SABAH, atv ve A Haber'in medya sponsorluğunda gerçekleştirilen 'Kristal Elma Festivali' kapsamında geçtiğimiz gün İstanbul'a geldi. Atatürk Havalimanı'na indiği andan itibaren Türk hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılayan Hintli aktör, önceki akşam da A Haber'e konuk oldu.

İSTANBUL'A HAYRAN KALDI...
Ülkemize hayran kaldığını söyleyen Khan'ın sevenleri de haber merkezinin önüne akın etti. Dünyaca ünlü filmleri 'Dangal' ve 'Peekay'dan sonra yeni filmi 'Secret Superstar' ile merak uyandıran Hintli aktör, dün Qunic İstanbul'da düzenlenen 'Kristal Elma Töreni' etkinliklerinde de ilgi odağı oldu. Genç hayranlarının otoparka kadar takip ettiği Khan, salona girmekte zorlandı.



TÜRK MUTFAĞINA İLGİ DUYUYOR
"Türkiye'de bu kadar sevildiğimi bilmiyordum" diyen Aamir Khan, ülkemizdeki oyuncuları bilmediğini ancak onları yakından tanımak istediğini de söyledi. Türk mutfağına özgü lezzetleri tatmak için de sabırsızlanan dünyaca ünlü Hintli aktör, "Menemen adlı yemeğinizi çok merak ediyorum" dedi. Yazar, yönetmen ve aynı zamanda ünlü bir oyuncu olan Khan, "Yaratıcılık konusunda kadın, erkek, kız veya erkek çocuk ayrımı olmamalı. Ben çoğu filmimde de bu ayrımcılığa son verecek temaları işledim" diye konuştu.

YILDIZDAN SÜRPRİZ VAR ...
Bu arada etkinlikte 'İnsanlık için Yaratıcılık' teması çerçevesinde katılımcılarla deneyimlerini ve vizyonlarını paylaşan Khan, dünyanın en etkili 100 ismi arasında yer alıyor. Öte yandan Türkiye'de bir yarışma programına katılarak sürpriz yapacak olan Hintli yıldız, kazandığı ödülü de bağışlayacağını açıkladı...

Aydın HAMZA