Yedek aşık!

Barcelona'da yedek kulübesinde oturan Arda Turan, aşk hayatında da sahaya çıkmak için Hacı Sabancı’nın ayrılmasını bekliyor. Arda, Aslıhan Doğan’dan sonra şimdi de Sabancı’nın diğer eski aşkı Özge Ulusoy’la birlikte...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Eylül 2017 Güncelleme 26 Eylül 2017, 02:06
Yedek aşık!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasında sürpriz aşk... Yaklaşık 2 buçuk yıllık ilişkilerinde 3 kez ayrılıp barışan Aslıhan Doğan'la Arda Turan'ın üçüncü baharları kısa sürdü... Yıldız futbolcu, önceki akşam sosyetik güzelle ayrıldığını duyurdu. Aslıhan Doğan'a bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluk dileyen Arda Turan'ın bu açıklamayı neden yaptığı ise çok geçmeden anlaşıldı.


Yıllar önce Hacı Sabancı ile aşk yaşayan Aslıhan Doğan, bu ilişki bittikten sonra gönlünü Arda Turan'a kaptırmıştı.

SARMAŞ DOLAŞ DANS
Yıldız futbolcu, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Özge Ulusoy'la yeni bir ilişkiye başladı... Arda Turan ile Özge Ulusoy, akşam saatlerinde önce Cihangir'deki Hazine isimli mekanda arkadaşlarıyla eğlendi. Buradan Emirgan'daki Gizli Kalsın isimli mekana giden ikili, ilerleyen saatlerde kimseye aldırmadan sarmaş dolaş eğlendi. Mekandan da el ele çıkan çiftten Arda Turan, bu olayın duyulacağını tahmin edince 'aldatan erkek' durumuna düşmemek için Doğan'la ayrıldığını ilan etti.



YOK BÖYLE TESADÜF!
Arda Turan ile Özge Ulusoy'un sürpriz aşkı, şok etkisi yaratırken bu ilişkide şaşırtan bir detay daha vardı... Aslıhan Doğan, yıllar önce Hacı Sabancı ile aşk yaşarken Arda'nın şimdiki sevgilisi Özge Ulusoy da Sabancı ile 6 yıllık ilişkisini bundan 3 ay önce noktalamıştı. Arda Turan'ın Hacı Sabancı'dan sonra 2 güzelle birlikte olması "Barcelona'da yedek kulübesinde oturan Arda, aşk hayatında da sahaya çıkmak için Hacı'nın sevgililerinden ayrılmasını bekliyor" yorumları yaptırdı!