Mega taş

Önceki akşamki Tarkan konserini kayınvalidesiyle en önden izleyen Pınar Tevetoğlu, dev tektaşıyla bir kez daha kıskandırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2017 Güncelleme 10 Eylül 2017, 02:15
Mega taş

İÇİNDEKİLER

Tarkan, Harbiye Açıkhava'da önceki akşam yine şovunu yaptı. Yoğun istek üzerine Açıkhava maratonunu Eylül ayına taşıyan Megastar, Atlantis Yapım ve Hitt Prodüksiyon organizasyonuyla gerçekleşen konser serisinin ikinci akşamında hayranlarını coşturdu. Sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında annesi Neşe Tevetoğlu ile eşi Pınar Tevetoğlu ve kardeşleri de vardı. Kayınvalide ile gelinin birlikte görüntülendiği konserde Tarkan, ailesine ve sevenlerine gece boyunca öpücükler gönderdi.


Pınar Tevetoğlu'nun parmağındaki baget kesim tektaşın büyüklüğü dikkatlerden kaçmadı. Fiyatının yaklaşık 1 milyon TL olduğu öne sürülen tektaşın Megastar'ın eşine 1. evlilik yıldönümü hediyesi olduğu da konuşulanlar arasında...

MUTLULUKTAN AĞLADI...
Ünlü sanatçıyı en ön sıradan izleyen anne Tevetoğlu, sevinçten göz yaşlarına hakim olamazken eşi Pınar Tevetoğlu ise konseri kayınvalidesinin elini tutarak izledi. Sahnede bir an bile yerinde durmayan Megastar, spot ışıklarının da etkisiyle ter içinde kaldı. Elindeki havluyla sürekli yüzünü ve boynunu silen Tarkan "Ben böyle ter döktükçe annem içinden 'Ah yavrum' diyordur. Ama merak etme anneciğim bunlar mutluluk teri, içimdeki enerjinin patlaması" dedi.