Gizemli malikane

Tatil cenneti Bodrum’un en pahalı evi, dudak uçuklattı. Gümüşlük’teki bir malikane 12 milyon 500 bin Euro’ya satışa çıktı. Ancak ‘saray yavrusunun’ sahibi olan Türk işadamının kimliği sır gibi saklandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2017 Güncelleme 09 Eylül 2017, 11:12
Gizemli malikane

İÇİNDEKİLER

Muğla Bodrum, özellikle sosyetenin tatil adresi olarak hafızalara yerleşti. Lüks plajların kazık politikası, zenginleri bile şoke etti. Lahmacun ve ayranı 77 liraya satan işletmeler, tüm eleştirilere rağmen kazık fiyat politikasından vazgeçmedi. 'Beyaz Türkler'in akın ettiği Bodrum'daki emlak fiyatları da dudak uçuklatan cinstendi. Gözler, ilçenin en pahalı evine çevrildi. Bodrum'un en pahalı evi Gümüşlük'teydi. 2 ayrı büyük evden oluşan denize sıfır malikane, ihtişamıyla büyüledi. 5 bin 625 metre karelik arsa içinde bulunan 3 katlı "sarayın" 12 milyon 500 bin Euro'ya (51 milyon 250 bin lira) satışa çıkartıldığı bildirildi. Çevre sakinleri, malikanenin sahibini hiç görmediklerini söyledi. "Lüks evin" satış ilanını veren internet sitesi ise gizemli zenginle "gizlilik anlaşması" yaptıklarını bildirdi.

BODRUM GİZEMLİ ZENGİNİ ARIYOR
Bodrum sakinleri, malikanesini 12 milyon 500 bin Euro'ya satışa çıkartan Türk işadamının kim olduğunu merak ediyor. Malikanenin özellikleri ise herkesin ağzını açık bırakıyor.

Malikane biri 800, diğeri 450 metrekarelik 2 büyük evden oluşuyor.
Malikanede ayrıca 30 metrelik havuz bulunuyor.
Saray yavrusunda 10'dan fazla oda var.
Malikanenin içinde su deposu, su kuyusu ve jeneratör bulunuyor.
7-8 araçlık kapalı garajı var.
Çalışanlar için 1 oda, ütü ve çamaşır odası mevcut.
Arsanın etrafı 20-30 yıllık ağaçlarla çevrili.

Doğan SAVAŞ/BODRUM