Evde doğurdu

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel’in eşi Zeynep Sever, ikinci bebeğini önceki akşam kucağına aldı. Belçika eski güzeli, Yeda ismini verdiği kızını evinde ve suda dünyaya getirdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2017 Güncelleme 02 Eylül 2017, 00:00
Evde doğurdu

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'le eşi Zeynep Sever Demirel, önceki akşam en güzel bayram hediyesine kavuştu... Ünlü çift, minik kızları Yeda'yı kucaklarına aldı. Hamileliğinin son aylarını ailesiyle Bodrum Turgutreis'teki evinde geçiren 2009 Belçika Güzeli, ikinci kez anne olmanın sevincini de burada yaşadı. İlk kızı Yade'yi hastanede dünyaya getiren Demirel, ikinci kızını ise evde ve suda doğurdu. Bu kararı aylar öncesinden veren Zeynep Hanım'ın doğumunu bir uzman doktorla ebe gerçekleştirdi. Sorunsuz geçen doğumla ikinci kez kız annesi olan Zeynep Sever Demirel, bu müjdeyi de dün instagram hesabından verdi.

DAHA SAĞLIKLI...
Demirel, ailesiyle çekilen kareye "Bizim bayram şekeri kendi evimizde dünyaya gözlerini açtı. Kendisi gayet sağlıklı. Hepinize teşekkür ediyor ve iyi bayramlar diliyoruz" notu düştü. Eşi yıllık 2 buçuk milyon euro kazanan Zeynep Sever Demirel, daha sağlıklı olduğu gerekçesiyle kızını kendi evinde dünyaya getirdi.