Çüş deve!

Gözünü Beyaz Türkler ile Arap turistlerin cüzdanına diken Yunan işletmeciler, işi iyice abarttı. Dün akşam Mustafa Sandal’ın konser verdiği Nammos’a develer getirildi. Mekan sahipleri konser sayesinde 2 milyon euro’dan fazla kazandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2017 Güncelleme 02 Eylül 2017, 00:41
Çüş deve!

İÇİNDEKİLER

Bütün bir yaz boyunca Mikonos'a akın eden Beyaz Türkler sayesinde cebini dolduran Yunan işletmeciler, Kurban Bayramı'nı da fırsata çevirdi! Nammos'taki işletmeciler Mustafa Sandal, Lübnanlı sanatçı Ragheb Alama ve Yunan şarkıcı Antonis Remos ile konser için anlaştı. Mekan sahipleri bununla da kalmadı ve dün akşamki konserde oryantal Didem'e de şov sergiletti.



ADA'YA JET KUŞATMASI...
Bayramda para basan uyanık Yunan, Türkler ile Araplar'ın dün akşamki eğlencesine deveyi de dahil etti. Mekanlarının mönüsüne baklava, kebap, Türk kahvesi, kadayıf ve künefeyi de ekleyip lezzetlerimizi kendine mal eden Yunan işletmeciler, Arap kültürüyle özdeşleşen develerle de Nammos tatilcilerine otantik bir eğlence sundu. Yunan basınının da dikkatini çeken bu eğlence için Mikonos'a arka arkaya Türk ve Lübnan jetleri inince vergi memurları da harekete geçti.

DEVLET HAREKETE GEÇTİ!
Vergi memurları, dün gün boyu Nammos'ta hazır bulundu. Temmuz'daki Eros Ramazotti konseriyle 2 milyon euro gelir elde edilen adada dün akşamki eğlence sonrası Nammos'un uyanık işletmecilerinin çok daha fazla ciro elde ettiği öğrenildi. Mustafa Sandal, Antonis Remos ve Raghep Alama'nın konserine tek kişi katılma bedelinin en az bin 500 euro olduğu düşünülürse Yunan işletmeciler de bizimle birlikte bayram yaptı.

Özge GÜRCAN