Dost kazığı!

Bayramda Mustafa Sandal ve oryantal Didem ile anlaşan Yunan işletmeciler, gözünü Beyaz Türkler’in cüzdanına dikti! Yarın akşam Musti’nin Mikonos’un gözde mekanı Nammos’ta vereceği konseri dinlemenin bedeli kişi başı en az 6 bin TL olarak belirlendi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2017 Güncelleme 31 Ağustos 2017, 00:00
Dost kazığı!

İÇİNDEKİLER

Kurban Bayramı'ndaki 10 günlük tatili fırsat bilen uyanık Yunan, cebini doldurmak için ünlü sanatçılarla anlaşmakla kalmadı eğlencenin bedelinde tavan yaptı! Beyaz Türkler'le Araplar'ı bayramın 1. günü Mikonos Adası'na çekmek için elinden geleni yapan işletmeciler; Mustafa Sandal ve oryantal Didem ile anlaştı. Nammos'ta konser verecek Musti'yle oryantal Didem'in performansını izlemenin bedeli ise dudak uçuklattı. Yarın akşam Mikonos'taki partiye katılmak için en az bin 500 euro'yu (6 bin TL) gözden çıkarmak gerekiyor.


Yunan şarkıcı Antois Ramos ile bir araya gelen Mustafa ve eşi Emina Sandal, Ramos'la dostluk pozu verdi. İki ünlü şarkıcıya yarın akşamki konserde Lübnanlı sanatçı Raghep Alama ile oryantal Didem de katılacak.

TEKNEYLE DEĞİL UÇAKLA GİTTİ
Komşu, bayram boyunca para basacak olmayı garantilerken Nammos'a yarın akşam için rezervasyon yaptıranların büyük kısmının Türkler olduğu biliniyor... Yunanistan'ın Kurban Bayramı'nı paraya çevirmek için kırk takla atması ve ülkelerine gelecek olan Türkler'e fahiş fiyatlarla eğlence sunması, "Dost kazığı" dedirtti. Bu arada Mustafa Sandal, yarınki konseri için eşi Emina Sandal'la dün Atina'ya geçti...