Kraliçe tribünde

Dünyaca ünlü futbolcu Mesut Özil’den Amine Gülşe’ye VIP ağırlama. Güzel oyuncu, önceki akşam Arsenal ile Leicester City arasındaki karşılaşmayı özel locadan izledi. Emirates Stadyumu’ndaki maçta Özil’in nişanlısına ilgi çok yoğundu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2017 Güncelleme 14 Ağustos 2017, 02:26
Kraliçe tribünde

İÇİNDEKİLER

Önceki akşam Leicester City takımına karşı mücadele eden Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, iki heyecanı bir arada yaşadı. İngiliz takımının Türk yıldızını izleyenler arasında nişanlısı Amine Gülşe de vardı. Arsenalli futbolcuların aileleri için ayrılan VIP bölümünden Mesut Özil'i izleyen Gülşe, bu heyecanlı anları da instagram hesabından an be an paylaştı.

TARAFTARA 450 POUND...
VIP locada pozunu verip bir kez daha dünya gündemine gelen Amine Gülşe'ye maç öncesi ve maç sırasında da çok özel ikramlar yapıldı. Futbolcu aileleri dışında gidenlerin 450 pound ödediği VIP locada maç keyfi yaşayan güzel oyuncu, şampanyadan karidese biftekten en leziz tatlılara kadar birçok seçeneğin bulunduğu locada yemek ziyafeti de çekti.


Güzel oyuncu, maç sonunda nişanlısının fotoğrafını çekip kalp işaretiyle instagram'da paylaştı.

İNGİLİZLER'DEN BÜYÜK İLGİ
Maç esnasında bir an olsun yerinde duramayan güzel oyuncu, Arsenal'in İngiliz taraftarlarıyla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Maç boyunca gözünü Mesut Özil'den alamayan Amine Gülşe, maç sonunda ise yıldız futbolcuyla Londra'daki süper lüks malikanesinin yolunu tuttu. Güzel oyuncu, geçtiğimiz ay bu malikaneyi kendi zevkine göre yeniden dekore ettirmişti.



VIP SEYİRCİ
Özil'in misafiri olarak VIP locada maç keyfi yaşayan Amine Gülşe, İngiliz taraftarların da yoğun ilgisiyle karşılaştı.


Arsenalli yıldız
ile 2014 Türkiye Güzeli Gülşe'nin ilişkisi adım adım evliliğe doğru gidiyor.