Didem’in huzur operasyonu

Sevgilisi Erdi Doğan’la Teşvikiye’de yaşayan Didem Soydan’ı komşu dükkan sahibi canından bezdirdi. Ünlü model, sabaha kadar küfredip bağıran dükkan sahibini sosyal medyada ifşa edip intikamını aldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2017 Güncelleme 21 Temmuz 2017, 00:00
Didem’in huzur operasyonu

İÇİNDEKİLER

Yılın yarısını ABD'de diğer yarısını da İstanbul'da geçiren Didem Soydan'ın huzuru, Teşvikiye'deki bir esnaf yüzünden kaçtı. Evinin tam karşısındaki 'Lezzetçi Gourmet' adlı mekanın sahibi, her gece bağırarak mahalleliyi ayağa kaldırınca Soydan'ın da uykuları kabusa dönüştü. Uzun bir süre bu işkenceye göz yuman güzel model, sonunda çileden çıktı.



TWITTER'DA ÖFKE SAÇTI...
Soydan, mahalleyi rahatsız eden mekan sahibini önceki gün sosyal medyada ifşa etti. Mekanın fotoğrafını çekip twitter profilinden paylaşan ünlü model, bu kareyi de "Bu dükkanın sahibi tam 3 senedir ağza alınmayacak küfürlerle istisnasız her gece yarısından sabaha kadar bağırıyor. Ses hiç kesilmeden" diye isyan etti. Aynı durumdan muzdarip takipçileri de Soydan'a destek çıktı.

DESTEK YAĞDI...
Ünlü model, mahalle sakinlerine yaka silktiren adamın yaptıklarını da şu sözlerle açıkladı: "Alkol aldıktan sonra gece yarısı 2'den sabah 5'e kadar rutin bir şekilde küfür, kıyamet… Bağırarak tek başına esir alıyor mahalleyi. Bana polis dahil bir Allah'ın kulu müdahale edemez diye bağırarak rahatsızlık vermeye devam ediyor." Didem Soydan'ın bu isyanına çevre sakinlerinden de destek mesajları yağdı.


Her gece dükkanından çıkıp sokakta küfürler yağdıran adamdan tüm mahalleli şikayetçi…