Küpeliçarşı

Kapalıçarşı dünya starlarını süsledi. Oscarlı yıldız Charlize Theron, gümüşlerini tarihi mekanda bulunan bir mağazadan sipariş etti. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan Julie Sarinana da bu akıma kapılan bir diğer isimdi... Ünlü moda ikonunun küpeleri İstanbul’dan gitti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Temmuz 2017 Güncelleme 08 Temmuz 2017, 00:00
Küpeliçarşı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Sultanahmet'te bulunan yüzlerce yıllık Kapalıçarşı, gören herkesi tarihi bir yolculuğa çıkardı. Dünyaca ünlü starlar bu mekana uğramadan İstanbul'dan ayrılmadı. Kapalıçarşı sadece halıcıları ile değil takı sektörüyle de dünyayı kendine hayran bıraktı. Tarihi mekanda bulunan bir gümüşçünün tasarımları, sınırları aştı. Oscarlı yıldız Charlize Theron, söz konusu firmanın tasarımlarına hayran kaldı. Kolyelerini ve küpelerini bu firmadan seçip taktı. Theron'daki takıları gören Hollywood starları da söz konusu gümüşçüden ürün aldı.

YÜZDE YÜZ YERLİ
ABD'li moda ikonu Julie Sarinana da Kapalıçarşı'nın müdavimleri arasındaydı. Saninana, Kapalıçarşı'daki gümüşçüden takıları alıp taktı. Sonra fotoğraflarını, Instagram'daki hesabından yayınladı. Yaklaşık 5 milyon takipçisi olan moda ikonunun hayranları, takılara bayıldı. Söz konusu takılardan almak için Saninana'nın hesabına mesajlar yağdırdı. Bu arada modellerin 925 ayar olduğu açıklandı. Tasarımların ve üretimin ise tamamen yerli olduğu açıklandı.



925 AYAR...
Moda ikonu Sarinana, 925 ayar gümüşten yapılan tasarımları, tüm kombinlerinde kullanıyor.


Charlize ​Theron, milyon dolarlık mücevherler yerine Türk gümüşünü tercih ediyor.