İhanete mahkum!

Dünyanın en yakışıklı mahkumu olarak ünlenen Jeremy Meeks, Bodrum’da aşka geldi. Amerika’daki eşini ve çocuklarını unuttu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2017 Güncelleme 30 Haziran 2017, 00:00
İhanete mahkum!

İÇİNDEKİLER

ABD'de sabıka fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldıktan sonra ünlenen ve DJ'lik yapmaya başlayan Jeremy Meeks (33) Bodrum'u sevdi. Meeks, önceki gün Yalıkavak Mahallesi'ndeki Tilkicik Koyu'ndan 50 metre uzunluğundaki üç direkli 'Hazar Yıldızı' adlı yatla mavi yolculuğa çıktı. Yakışıklı mahkumun yanında menajeri ve ABD'li DJ arkadaşlarının yanı sıra sevgilisi de vardı! Evli ve 3 çocuk babası Jeremy Meeks, objektiflere aldırış etmeden genç kadını öpücüklere boğdu. Ege Denizi'ne açılan Gökova'nın cennet koylarından Kisesbükü, Tavşanburnu, Karaada Orak Adası'nı gezen Meeks, akşam çam ormanları arasında mola verdiği ve karadan ulaşımın olmadığı Kargıcık Koyu'nda teknenin üzerinde bol bol fotoğraf çektirdi. Teknede hem güneşlenen hem de arkadaşlarıyla kurulan müzik sisteminde dans edip eğlenen Jeremy Meeks, yatın burnunda 7 metre yüksekteki çelik halat üzerinden yürüyerek denge gösterisi yaptı. Daha sonra aynı yükseklikten ters taklalar atarak defalarca denize atladı. Meeks'in başını çarpma tehlikesi geçirdiği görüldü. Kız arkadaşı ve menajeri o anları korku dolu gözlerle izledi.



HAPİSTEN LÜKS HAYATA
Jeremy Meeks'in fotoğrafı polis tarafından Facebook'ta paylaşıldıktan sonra sosyal medyada hızla yayıldı. Binlerce kişi, silahlı soygun suçundan hapse giren Meeks'i çıkarmak için 900 bin dolarlık kefalet parasını toplamaya bile kalkıştı.


Meeks'in eşi, kocasının ününden hoşlanmadığını söylemişti. Bu fotoğraflara ne yorum yapacağı ise merak konusu oldu.