Gönlü fakir

6 yıllık sevgilisi Hacı Sabancı’dan ayrılan Özge Ulusoy, Kıbrıs’ta üniversitelilerle söyleşi yaptı. Ulusoy, ‘Niye mankenler hep zenginleri tercih ediyor?’ sorusuna, ‘Fakirle mi çıksınlar yani’ yanıtını verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2017 Güncelleme 20 Mayıs 2017, 00:00
Gönlü fakir

İÇİNDEKİLER

Manken Özge Ulusoy, önceki gün Kıbrıs'taki Lefke Avrupa Üniversitesi'nde gençlerle bir araya geldi. Evlenecekler derken 6 yıllık sevgilisi Hacı Sabancı'dan ayrılan Ulusoy, öğrencilerin sorularıyla terledi. "Parasız yaşar mısınız?" sorusuna "Yaşardım tabii ki, benim sadece paraya mı ihtiyacım var!" diyen Ulusoy'a bir öğrenci "Peki o zaman neden bütün mankenlerin zengin iş adamlarıyla olduğunu açıklar mısınız?" diye sordu. Gerilen Ulusoy, "Niye bütün mankenler zengin iş adamlarıyla mı!.. Çağla (Şıkel) Emre Altuğ'la evliydi. Bir şey söyleyeceğim; mankenler gidip fakirle mi çıksınlar yani, anlamadım" diye tepki verdi. Öğrenci "Niye sınıf farkı mı var?" cevabını verince güzel manken, "Sen kız arkadaşı bulurken kendine onun da bir mesleği olsun, o da ekmeğini kazansın istemeyecek misin? Benim paraya ihtiyacım var gibi mi duruyorum sence? Hiçbir zaman olmadı" dedi.

'PARA AVCISI DEĞİLİM'
'Fakir aşık' yorumuyla hedef olan Ulusoy, Instagram'dan şu açıklamayı yaptı: "Beni ve meslektaşlarımı para avcısı olmakla suçlayan, 6 yıl emek verdiğim ilişki boyunca arı gibi çalışmama rağmen para odaklı olduğunu iddia ederek beni köşeye sıkıştırmaya çalışan kişiye öyle cevap vermem gerekti. Herkes anlamak istediği yerden anlayabilir..."


Sabancılar'ın veliahtı Hacı Sabancı'dan ayrılan Özge Ulusoy önce fotoğraflarını sonra da dövmesini sildirmişti.


Özge Ulusoy, Lefke Avrupa Üniversitesi öğrencilerinin soruları karşısında şaşkına döndü.