Aşk elçisi

Yunanistan’da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Hakkı, Komşu’nun aşk elçisi olup çıktı! Son 4 yıldır 2 ayrı Yunan güzelle birlikte olan yakışıklı oyuncu, son olarak gönlünü Hara Pappa isimli Yunan bir modele kaptırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mart 2017 Güncelleme 18 Mart 2017, 00:00
Aşk elçisi

İÇİNDEKİLER

Rol aldığı projelerin Yunanistan'da yayınlanmasıyla Komşu'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Burak Hakkı, 'aşk elçisi' olup çıktı! 2012 senesinde 10 yıllık eşi Sema Şimşek'ten boşanan ve o dönem eski eşi tarafından ihanetle suçlanan Hakkı, ayrılığın ardından hızlı çapkın kesildi. Yıllardır Yunanistan'a özel organizasyonlar için gidip gelen Burak Hakkı, 2013 yılında Yunan DJ Lia Papadakis'le aşk yaşadı. Güzel sevgilisiyle İstanbul'da da boy gösteren yakışıklı oyuncunun Yunan sevgisi bununla bitmedi.

TİYATRO OYUNUNDA ROL ALIYOR...
Yunan basınında çıkan haberlere göre Burak Hakkı, 2015 yılında da ülkenin ünlü sunucusu Konstantina Spyropoulou ile aşk yaşadı. Hatta ikili, o dönem bir dergiye de kapak oldu. Hakkı, daha sonra ise aradığı mutluluğu Gülşen Potuk'ta buldu. Potuk'la ilişkisi geçtiğimiz aylarda sona eren Burak Hakkı, Yunanistan'da sergilenen bir tiyatro oyununda rol aldığı için Komşu'ya demir attı. Çapkınlıkta sınır tanımayan yakışıklı oyuncu, önceki gün instagram'da yaptığı paylaşımla ise bu yanını konuşturdu. Burak Hakkı, Yunan model Hara Pappa ile paylaştığı fotoğrafın altına ise 'kalp' emojisi yapmayı ihmel etmedi. Yakışıklı oyuncunun, yeniden bir Yunan güzelle beraber olduğunu görenler ise "Burak Hakkı, Komşu'ya yakında aşk elçisi olarak atanır" diye espri yaptı.


Hakkı, 2015'teki aşkı Konstantina Spyropoulou ile bir dergiye kapak olmuştu.


Hakkı, 2015'teki aşkı Konstantina Spyropoulou ile bir dergiye kapak olmuştu.

DOĞAN SAVAŞ