Buzlar eridi!

Arzu Sabancı ile Özge Ulusoy, barış çubuklarını yaktı! Yıllardır aralarında soğuk rüzgarlar esen müstakbel gelin-kaynana, instagram’da karşılıklı beğeniler yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2017 Güncelleme 15 Mart 2017, 00:00
Buzlar eridi!

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin gözde isimlerinden Arzu Sabancı'yla müstakbel gelini Özge Ulusoy'un arasındaki buzlar sonunda eridi… Genç işadamı Hacı Sabancı ile 5 yıldır aşk yaşayan ve Arzu Hanım'dan veto üstüne veto yiyen Ulusoy'un yüzünü güldürecek bir gelişme yaşandı. Bugüne kadar oğlunun sevgilisiyle aynı davete dahi katılmamaya özen gösteren Arzu Hanım, Hacı'nın instagram'ında oğlu ve güzel modelin birlikte çekilen fotoğraflarını beğendi. Arzu Sabancı'nın bu hamlesiyle havalara uçan Ulusoy, müstakbel kayınvalidesinin bu jestine karşılıksız kalmadı.

HACI'NIN KONUŞMASI ETKİLİ...
Güzel manken de Arzu Sabancı'nın ortanca oğlu Hakan Sabancı'yla çektirdiği fotoğrafı beğendi. Müstakbel kayınvalide ile gelininin sosyal medyada birbirlerine uzattıkları zeytin dalı üzerine Arzu Hanım'dan ikinci bir hamle geldi. Sosyetik işkadını, Özge Ulusoy ve Hacı'nın geçmişte çekilen fotoğraflarının hepsini tek tek beğendi. Konuşulanlara göre sosyetik işkadının bu hamlesinde, Hacı Sabancı'nın ailesine "Özge'yi çok seviyorum ve onunla evlenmek istiyorum. O, kendi parasını kazanan bir kadın ve kesinlikle paranın peşinde değil" sözleri etkili oldu. Bunun üzerine de anne Arzu Sabancı, Özge Ulusoy'la buzları eritti. Ancak yine de temkinli davranan güzel model, müstakbel kayınvalidesinin dün Koton firmasıyla ortak çalışması için şerefine verilen davete gitmedi.



* Arzu Sabancı, ilk olarak büyük oğlu Hacı Sabancı'nın Eylül 2016'da ABD tatilinde sevgilisi Özge Ulusoy'la çektiği bu kareyi beğendi.


* Müstakbel kayınvalidesinin uzattığı zeytin dalını alan Ulusoy da ünlü işkadının Hakan Sabancı'yla dün paylaştığı bu kareyi beğenerek jestine karşılık verdi.


HALİL ÇİLİNGİR