Şambabası

Tolga Karel, hamile olan ABD’li eşiyle önceki gün bu kareyi paylaşıp altına yazdığı yorumla günah çıkardı! Rahatsız olduğu halde terk ettiği Cihangir’e ‘Aslanım; seni unutmadım, bulacağım’ diye seslenen Karel, ‘şambabası’ ilan edildi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Mart 2017 Güncelleme 11 Mart 2017, 01:28
Şambabası

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz yıl Sarah Scott ile ikinci evliliğini yapıp ABD'ye yerleşen Tolga Karel'in pişman olacağı tuttu! Günay Musayeva ile 2015'te boşanan ve bu evlilikten Cihangir isminde bir oğlu olan Karel, önceki gün adeta günah çıkardı. 3 ay sonra doğum yapacak ABD'li eşinin karnını öperken çekilen bir kareyi yayınlayan Tolga Karel, şöyle dedi: "İlk göz ağrım Cihangir'im, aslanım, sağ kolum; sanma ki unuttum seni, sanma ki bıraktım seni. İlk el izim, kanım damarım, oğlum; bir gün ben bulacağım seni. Bize yapılan tüm kötülüklere rağmen ben unutmadım seni oğlum."

NAFAKASINI DAHİ ÖDEMEDİ
Ancak Karel'in bu sözleri inandırıcı bulunmadı. Nedeni ise şuydu... "Oğlum ve benim için de öyle biri artık yaşamıyor. Oğlum bir babası olduğunu bilmiyor" diyen Günay Musayeva, şu sözleriyle de yürekleri burkmuştu: "Amerikalı eşine para saçarken benim doğuştan gelen konuşamama hastalığı olan çocuğumun aylık 500 TL'lik nafakasını dahi ödemiyor." Tolga Karel'in Cihangir'i bırakıp ABD'ye gittiğini bilenler ünlü oyuncunun önceki gün oğlu için sarf ettiği sözlere "Çocuğunu çok seviyorsan yanında olurdun, şambabası" gibi eleştiriler yaptı.

HALİL ÇİLİNGİR