Kuralsız Çağatay

Çağatay Ulusoy, Türkiye’ye bir geldi pir geldi! Önceki gün TEM’de lüks cipiyle giden ünlü oyuncu, gazetecileri fark edince emniyet şeridine daldı. Kuralsız Çağatay’a para cezası yolda!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2016 Güncelleme 21 Temmuz 2016, 00:00
Kuralsız Çağatay

İÇİNDEKİLER

Kısa süre önce Amerika tatilinden dönen Çağatay Ulusoy, önceki gün lüks cipiyle seyir halindeyken objektiflere takıldı. Trafikte olağan halde seyreden Ulusoy, içerisinde gazetecilerin olduğu aracı görünce kuralları hiçe saydı!

ANLAMSIZ KAÇIŞ
Gazetecileri atlatmak için sürekli şerit değiştiren ünlü oyuncu, sıkışık trafikte ilerleyemeyeceğini anlayınca emniyet şeridine daldı. EDS uyarılarını göz ardı eden Ulusoy, son sürat yoluna devam etti. Görüntülenmemek için trafik kurallarını çiğneyen Çağatay Ulusoy'un bu hareketine anlam verilemedi. 'Kuralsız Çağatay'ı da yüklü bir ceza bekliyor. Sadece ambulans, itfaiye araçları ve polis ekiplerinin kullanmasının serbest olduğu emniyet şeridi ihlalinin cezası 600 lira…



Uzun süredir ABD'de olan Çağatay Ulusoy, Türkiye'ye döner dönmez trafik canavarlığına soyundu.

DEMET DE YAPMIŞTI
Çağatay Ulusoy'un emniyet şeridi ihlali ise akıllara Demet Akalın'ı getirdi. Trafikten kurtulmak için eşi Okan Kurt'un şerit ihlali yaptığı anları sosyal medyada paylaşan ünlü şarkıcı, daha sonra tepki alınca görüntüleri silmiş ve "Parası neyse öderim" demişti.

AYDIN HAMZA