Rüya çift Maldivler’de

Boğaz’ın kıyısındaki düğünleri günlerce konuşulan Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu, evlendikten 1 hafta sonra balayına çıktı. Rüya çiftin adresi ise Maldivler oldu. İkili, geceliği 4 bin liralık okyanus üzerindeki lüks villada kalıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Temmuz 2016 Güncelleme 15 Temmuz 2016, 00:00
Rüya çift Maldivler’de

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık 1 hafta önce yaptıkları düğünle yürekleri ısıtan, gecedeki mutluluklarıyla hayranları tarafından 'rüya çift' olarak gösterilen Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu, balayına çıktı... Boğaz'ın kıyısındaki düğünleriyle günlerce sosyal medyanın gündeminde olan ünlü çiftin, balayı adresleri ise tatillerin en lüks ve egzotik noktası Maldivler oldu.


Neslihan Atagül, okyanusa karşı böyle poz verirken fotoğrafı çekmek ise eşine düştü.

ROMANTİKLİĞİNİ KONUŞTURDU
Neslihan Atagül Doğulu ile Kadir Doğulu, Constance Halaveli Resort'taki geceliği yaklaşık 4 bin liralık okyanus üzerindeki villalarından ilk fotoğraflarını paylaştı. Doğulu'nun mutluluk pozu ile güzel oyuncunun, arkadan çekilmiş fotoğrafına binlerce beğeni ve yorum yağdı. Yakışıklı oyuncu, romantikliğini burada da konuşturdu. Sosyal medyadan Neslihan Atagül'e ettiği ilan-ı aşklarla herkesi kıskandıran Doğulu, bu kez de Maldivler'den bulutlu gökyüzünün fotoğrafını paylaşıp altına şöyle yazdı: "Maldivler'de güneşe ihtiyacım yok. Batmayan güneşim Neslihan Doğulu yanımda."


Balayındaki mutluluğunu bu karesiyle gözler önüne seren Kadir Doğulu, bu pozunun altına da "Evlilik yaradı" dedi.