Ne yaptın İvana!

İvana Sert, şov yapayım derken büyük bir tehlikeye imza attı. Oğluyla Bodrum’da tatilde olan ikoncan,10 yaşındaki Ateş’in kullandığı jet-ski ile dolaştı. Bunu görenler ise ‘Bu nasıl bir tedbirsizlik!’ demekten kendini alamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2016 Güncelleme 12 Temmuz 2016, 01:26
Ne yaptın İvana!

İÇİNDEKİLER

Geçen ay oğlu Ateş ve sevgilisi Can Çelebi ile Amerika'da tatil yapan İvana Sert, soluğu Bodrum'da aldı. İkoncan, önceki gün 10 yaşındaki oğluyla denizde jet-ski yaparken görüntülendi. Ateş'in 18 yaşından küçük olmasına rağmen jet-skiyi kullanıyor olması tatilcilerin tepkisini çekti. İvana Sert, zaman zaman ellerini havaya kaldırırken jet-skinin hakimiyeti oğlu Ateş'teydi.



Oğlunun yanı sıra denize giren diğer tatilcilerin can güvenliğini hiçe sayan İvana Sert'in ise keyfi yerindeydi. Küçük çocuk bir ara jet-skinin önünü kaldırınca çevredekiler kısa süreli panik yaşadı. İkoncanın oğluyla yaptığı bu tehlikeli hareketler akıllara yasal yaş sınırının altında olan pek çok çocuğun jet-ski kullanmasından dolayı yaşanan çok sayıda üzücü olayı getirdi.

18 YAŞINDAN KÜÇÜKLERE YASAK
Jet-skiyi 18 yaşından küçüklerin kullanması yasak. Ancak İvana Sert, bu yasağı delerek jet-skinin hakimiyetini 10 yaşındaki oğluna verdi.

HALİL ÇİLİNGİR/BODRUM