Diva görmesin

Türk Sanat Müziği’nin usta ismi Bülent Ersoy’a büyük ayıp. Çeşme’nin en gözde mekanlarından birinin kadın ve erkek tuvaletlerine Diva’nın fotoğrafları koyuldu. Bu çirkin espri tepki aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Temmuz 2016 Güncelleme 09 Temmuz 2016, 01:27
Diva görmesin

İÇİNDEKİLER

Diva, bu habere çıldıracak!.. Çeşme'nin en gözde mekanlarından biri olan Tren Beach Club'ın yetkilileri, esprinin ayarını kaçırdı. Mekandaki kadın ve erkek tuvaletlerinin ayrımı Bülent Ersoy'un önceki ve sonraki halinin fotoğraflarıyla yapıldı. Kapılara Diva'dan izin alınmadan asılan bu fotoğrafları gören herkes büyük şaşkınlık yaşadı. Müşterilerin bazıları tuvaletlerin önünde oturup hatıra pozları verdi.



MÜŞTERİLER DE RAHATSIZ OLDU
Mekana giden tatilcilerin büyük kısmı ise Bülent Ersoy'la ilgili yapılan bu haddini aşan espriden dolayı rahatsız oldu. Bazı müşteriler, "Halka mal olmuş ve sanat müziğinin Diva'sı hakkında yapılan bu çirkin espri, böylesine kaliteli bir mekana yakışmadı" yorumları yaptı. Kendisiyle ilgili yapılan bu çirkin espriden habersiz olan Bülent Ersoy'un ise haberimizin ardından mekanın yetkililerine nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor.



MAGAZİN SERVİSİ / ÖZEL