Tatil 2016

Euro 2016’dan erken elenen milli takımımızın kaptanı Arda Turan tatile çıktı. Eleştiri oklarının hedefindeki milli yıldız, sevgilisi Aslıhan Doğan’la moral depoladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2016 Güncelleme 27 Haziran 2016, 00:00
Tatil 2016

İÇİNDEKİLER

A Milli futbol takımımızın EURO 2016'ya erken veda etmesiyle sert eleştirilere maruz kalan Arda Turan, sevgilisi Aslıhan Doğan ile Ege'de moral depoluyor. Tatil için gazetecilerin olduğu Çeşme ve Bodrum gibi yerlerin aksine gözlerden uzak olabileceği yerleri tercih eden ünlü çift görüntülenmekten kaçamadı.



TERCİHİ FETHİYE OLDU
Arda Turan ile Aslıhan Doğan önceki gün Fethiye'de objektiflere yansıdı. Barcelonalı futbolcu, sevgilisi Aslıhan ve kardeşi Okan Turan ile birlikte gün boyunca denizin ve güneşin keyfini çıkardı. İspanya maçında Türk taraftarların Turan'a tepki göstermesi üzerine gözyaşlarıyla stadı terk eden Aslıhan Doğan da keyifliydi.



KAPTANDAN ÖPÜCÜK YAĞMURU
Stresli günleri atlatmak için tatile çıkan Arda Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan, gün boyu denizin ve güneşin tadını çıkardı. İskelede güneşlendikleri sırada bir ara aşka gelen ikili, meraklı bakışlara aldırış etmeden öpüşürken çiftin romantizm dolu anları objektiflere böyle yansıdı.

HALİL ÇİLİNGİR