Film değil gerçek

Gazetecileri atlatmak isteyen Murat Boz sokak çocuklarını atlatamadı. Beyoğlu’nda trafiğe kapalı yoldan giden şarkıcı, arabanın önüne atlayan çocuğa para vermedi. 1.5 kilometre boyunca taksinin kaportasında giden sokak çocuğu adeta ölüm oyunu oynadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2016 Güncelleme 15 Haziran 2016, 00:00
Film değil gerçek

İÇİNDEKİLER

Ünlü isimlerin Beyoğlu kabusu bitmiyor. Sokak çocuklarının para almak için sık sık rahatsız ettiği ünlülere eklenen son isim popçu Murat Boz oldu. Boz, önceki gece İrem Sak ve Yasemin Allen ile kamera karşısına geçtiği 'Dönerse Senindir' adlı yeni filminin çekimleri için Beyoğlu'ndaydı. Setten çıkmak üzere olan şarkıcı, gazetecileri fark edince görüntü vermemek için karavanına kaçtı. Uzun süre karavanında bekleyen Murat Boz, daha sonra set ekibinin yardımıyla gazetecileri atlatmaya çalıştı. Şarkıcı, kendisini bekleyen taksiye binerek araç trafiğine kapalı olan İstiklal Caddesi'ne doğru ilerledi.

PARA VERMEK İSTEMEDİ
O esnada taksinin önüne atlayan bir sokak çocuğu Murat Boz'dan para istedi. Ancak sanatçının para vermemesi üzerine çocuk aracın kaputu üzerinde yaklaşık 1.5 kilometre boyunca gitti. İstiklal Caddesi'nden Karaköy'e kadar süren bu tehlikeli yolculuğu görenler film sahnesi zannetse de her şey gerçekti. Aksiyon filmlerindeki sahneleri aratmayan bu yolculuk an be an kameralara takılırken sevilen şarkıcı, sonunda pes etti. Tehlikeli oyunun farkına varan Murat Boz, daha sonra taksiciye aracı durdurmasını söyledi. Araç durduktan sonra gazetecilerin görüntü almasını istemeyen Boz, çocuğun istediği 5 TL'yi vermeden yoluna devam etti. Daha önce de Cem Yılmaz, Meryem Uzerli, Ozan Güven, Okan Bayülgen gibi birçok ünlü isim Beyoğlu'ndaki sokak çocukları yüzünden zor anlar yaşamıştı.

DOĞAN SAVAŞ